(raitaneule ja takki Filippa K / housut Zara / loaferit Nilson / laukku 3.1 Phillip Lim)
On se vaan  niin, että raitapaidassa on jonkinlaista voimaa, se on niin piristävä vaatekappale, että koko päivä saa siitä lisäpotkua – ainakin tänään ajattelin niin. Filipan ohut merinovillaneule on ympärivuotinen suosikkini, kun tosiaan haluan raikastusta päivään, puen tuon neuleen.

Voitteko uskoa, että tuo laukkuihme mahduttaa sisäänsä kaiken tarpeellisen, Olympuksen kameraa myöten. Olin ihan ihmeissäni kun aamulla sulloin sinne tavarat, ne mahtuivat kaikki mukaan. On kyllä aika vaihtaa kevyempiin laukkuihin. Laukkukoelmaani mahtuisi hyvin yksi vaaleampi pikkulaukku.

Olen esitellyt tuota Edbladin kaulakorua Sokoksen yhteistyöpostauksissa. Tykästyin siihen niin kovin, että eilisellä kuvausreissulla ostin sellaisen omakseni. Ihana hento koru, juuri sopiva asuste yksinkertaisten paitojeni seuraksi. Olen aikaisemmin ostanut Edbladin sormuksen, eikä se ole ollut moksiskaan, vaikka olen käyttänyt sitä monta päivää tauotta, suikuissa ja käsien pesuissa.

Loppuun vielä tyypin hölmistynyt hymy. Väkisinkin ilostuttaa, kun vihdoin ollaan aurinkoisella puolella vuotta – minulle ihan tarpeeksi hyvä syy olla hömelönä. Jopa niin paljon, että ajan bussilla ohi pysäkkini ja keitän kahvinkeittimellä kahvia ilman pannua ja mitä näitä nyt on kun kulkee ajatuksissaan.

8 Comments

 1. Täältä löytyy samainen raitaneule – on pysynyt hyvänä käyttökerroista huolimatta. Ja täältä löytyy myös tuo Ekbladin koru ruusukultaisena mustalla "silmällä". Ostin sen viimevuoden puolella ja siitä on tullut suosikki. En ole tainnut käyttää mitään muuta kaulakorua sen oston jälkeen!

 2. Taisin kokeilla tuota neuletta kerran. Olisin halunnut sen ostaa, mutta se oli pöhkön lyhyt, kuulemma Filippan neuleet ovat yleensä aika lyhyitä. En ole edes mikään superpitkäselkäinen, joten harmitti todella, että osto jäi neuleen lyhyydestä kiinni.

 3. Anne

  Wau, meillä on ihan samat jutut 🙂 Juu, neule on ollut tosi hyvä, eikä ole mennyt konepesuissa miksikään, tietysti pesen villaohjelmalla ja villalle tarkoitetulla pesuaineella. Ja mahtava kuulla, että koru on kestänyt hyvin myös käytössä.

 4. Anne

  Onhan tuo aika lyhyt, mutta ei minusta ihan älyttömän kittana kuitenkaan, tosin taisin itse valita kokoa suuremman kuin normikokoni. Jos käyttää tosi matalavyötäröisiä housuja, helman pituus voi jäädä vähän naftiksi. Olen sattumalta käyttänyt tuota neuletta aina vähän korkeavyötäröisempien housujen kanssa, johtuen juuri neuleen niukkalinjaisuudesta, en osaisi omaan kroppaan yhdistää sitä esim. pillifarkkujen kanssa, joissa on yleensä aika matala vyötärö.

 5. Hymyile useammin! Muistutus itsellenikin. Kiva kuva.
  Piilomajan Kati

 6. Anne

  Juu, totta, pitäisi 🙂 tai kyllä mä muuten hymyilen, mutta kuvissa sitä vieläkin totistuu kun hommaan vaan ei meinaa tottua edelleenkään, heh.