Tänään on kuulkaas korkattu kevättakki, nappasin aamulla henkarista Burberryn trenssin päälleni. Oi miten keväiseltä olo heti tuntui. Eipä ole tullut edes vilu kepeämmässä takissa. Kevätkelien kunniaksi raahauduttiin ottamaan kuvat ihan jokirantaan saakka (matkaa vajaa 100 m). Tomi nappasi nämä kuvat.

 (trenssi Burberry / neule COS / farkut KovaT / lenkkarit Karhu / aurinkolasit Emporio Armani)

Sattuukin sopivasti, että nyt takkien helmat ovat pidentyneet ja tämä oma trenssini on oikein ajankohtaisen pituinen. Vielä viime vuonna haikailin sen lyhyemmän mallin perään, mutta nyt olen taas oikein tyytyväinen.

Takkiasiaan palaan tällä viikolla vielä uudelleen. Kuvattiin yksi päivä kevättakkeja – ihania.

Energistä viikkoa!

7 Comments

 1. Kivalta näyttää, oppisinpa itse myös käyttämään lenkkareita katuasuna. Josko tänä keväänä….

 2. Mulla olis ollut kanssa, mutta huomasin aamulla yhden napin irronneen, enkä ehtinyt sitä kiireessä ompelemaan takaisin. Olin viime syksynä laiskuuksissani heittänyt napin vain taskuun talteen. 😀 Jouduin sitten tyytymään talvipomppaani. :/

 3. Anne

  Kiitti Ansku, kiva kuulla 🙂 Kannattaa koklata, ekana ne voi tuntua hassulta, mutta kun antaa niille periksi, huomaa miten koko tyyli rentoutuu. Ja se mukavuus 🙂

 4. Anne

  Voi ei, se on kurjaa, kun ajattelee juuri pukevansa jonkun vaatteen ja sit siinä on joku pieni vika. Onneksi helposti korjattava 🙂 Päivään saakka oli oikein ihana trenssikeli, mutta iltapäivästä täällä vähän alkoi sataa, onneksi se jo rauhottui.

 5. Anne

  Kiitos, kiitos ja turkukin kiittää 🙂 Kiva kun tällaiset klassikkotakit toimivat vuodesta toiseen, tämäkin on varmaan 10-vuotta vanha jo.