Maanantaisella kampaajakäynnillä hiukseni raidoitettiin kauttaaltaan runsaalla kädellä. Nyt lopputulos on toivomani mukainen, eli aika vaalea, mutta kuitenkin omaa väriä sisältävä. Kauaa en jaksanut olla hienosti föönatussa kampauksessa, vaan siirryin omaan tyyliini, eli ponnariin.

Mutta nytpä siihenkin on löytynyt pieni muutos. Ennen raitoja hiukseni olivat totaalisen liukkaat ja päätä myötäilevät, niihin oli vaikea saada millään tuuheutta. Kokeilemani hiuspuuteritkaan eivät oikein onnistuneet toimimaan, tai en osannut käyttää niitä oikein.

Runsaasta raidoituksesta on itsestäänkin apua liukkauteen kun hiusten ”liian hyvä” kunto saa karheutta vaalennuksesta. Tämä oli toinen syy miksi luovuin omasta väristäni. Kampaajalla hiuksiini suihkutettiin Redkenin Quick Tease-suihketta, joka nimensä mukaisesti on tupeerausta vastaava vaikutukseltaan. Minäkin skeptikkona yllätyin lopputuloksesta ja ostin aineen itselleni.

Seuraavana aamuna töihin lähtiessä suihkin ohjeen mukaan tupeeraussuihketta, eli nostelin hiuksia ja suihkin niiden alle tyveen. Ihmeellistä ja kummallista, tuntuu kuin tukkaa olisi tullut melkein puolet lisää. Päätin tehdä kuvassa näkyvän suttuisen ponnarin. Pidän kovasti vaihtelusta ja minusta tuuhea huoleton ponnari on tosi kiva. 
Nyt on sellainen olo, että tekee mieli kokeilla erilaisia kampauksia, kun kerrankin hiuksiin saa vaivattomasti volyymia. Jos siis tappelet liukkaiden ja ohuiden hiusten kanssa, kokeile tätä. Suihkeen käyttö on niin helppoa ja nopeaa.
Oletteko te jo kokeilleet tuota?

8 Comments

 1. Minulla on käytössä vastaavanlainen sekä myös suolasuihke joka toimii myös kivan karhentavasti ja tuuheuttaa! Helppoa.

 2. Anne

  Suolasuihketta en ole itse vielä kokeillut, täytyypä sellainekin ostaa, niin paljon olen kuullut siitä hyvää. 🙂

 3. Anne

  Joo, tuolla kyllä tulee niin helposti tuuheutta lisää 🙂 Ja kiitti, ponsku oli vähän sotku, mutta vaihteluu…

 4. Anne

  Parasta on just kun saa vinkkejä blogeista 🙂 Ja juu, niin helppokäyttöinen ja toimiva, olen koukussa!

 5. Mahtava vinkki, kiitos! Haluan heti testata tätä, itsellä niin liukkaat ja ohuet skandinaaviset hiukset,että tämä varmasti toisi vähän apua tuuheuteen 🙂