Viikonlopun kukkakimppu on supertyttömäinen. Löysin ruokakaupasta kimpun haalean persikkaisia ruusuja ja kimpun valkoisia melkein aukinaisia tulppaaneja. Kahdesta kimpusta tuli yksi, kun sekoittelin kukat keskenään. Olen aina pitänyt rennoista sekakimpuista. Kukkasten värimaailma loikin viikonlopun väriskaalan, ihastelin persikkaisia sävyjä, luonnonvalkoista ja haaleaa puun sävyä. Aika pehmeää. Ja pehmeää on myös tuossa kauniissa laatikossa, joka sopi ihan sattumalta viikonlopun teemaväritykseen.

 

Minkälaisista sävyistä te pidätte juuri nyt? Minulle tulee usein joku pieni sysäys johonkin ”teemaan”, sitten fiilistelen sitä hetken täysillä, kunnes taas inspiroidun jostain toisesta. Kukat ovat usein hyvä lähtökohta tällaiseen fiilistelyyn. Miten paljon iloa kukkakimpusta saakaan. Tosin on kyllä nyt myönnettävä, että markettikimmppujen laatu on vähän kehnompi kuin kukkakaupasta ostettujen. Tämäkin kaunotar alkaa jo nahistua parin päivän jälkeen.

Huomenna onkin luvassa kauneusjuttuja, eli naisellisella teemalla jatketaan myös seuraavaksi.

6 Comments

 1. Aivan ihana kimppu! Heti ei tulisi mieleen yhdistellä tulppaaneja ja ruusuja. 🙂

  Leikkokukissa valkoinen on se väri, johon en kyllästy koskaan, mutta myös hempeä pinkki houkuttaa.

 2. Ihan mielettömän kaunis kimppu – tuo persikkainen sävy näyttää tosi hauskalta ja vähän erilaiselta! Voi että, osuisipa munkin ruokakauppamatkalla vastaan samanlaisia 🙂

 3. Anne

  Tykkään juuri tuollaisista rennoista, ei niin harkituista jutuista 🙂 Ja pehmeät hempeät värit myös on lemppareitani.

 4. Anne

  Mäkin ajattelin vaan värien takia yhdistää, ja näyttivätkin sitten sattumalta ihan kivalta 🙂 Totta, valkoiseen en kyllästy koskaan, toiseksi eniten pidän juurikin hentoisista pastellisista roosan sävyistä.

 5. Anne

  Persikkaista sävyä näkee vähemmän markettiruusuissa 🙂 Mutta pidä silmät auki, noi oli ihan niitä tavallisia reilun kaupan ruusukimppuja.