(takki Massimo Dutti / college Zara / farkut Current Elliott / sormus YSL /
tossut HM / laukku Lumi*saatu)

Ihastukseni luonnonvalkoiseen jatkuu. Perusvaate numero yksi tai vähintään viisi, on hyvä college-paita. Luonnonvalkoisena rento college on ehkä hitusen tyylikkäämpi, vielä kun asusteisiin lisää kultaista, työasu on valmis.

Farkkujen lahkeet on rullautunut alas kuvassa, tässä hyvä esimerkki, jos sinulla on suhteellisen väljäpunttinen farkku, ei se näytä kovin kauniilta tuollaisessa pituudessa. Pieni rullaus ylöspäin, että nilkka vilahtaa, toimisi vielä paremmin. Lahkeet ja kengät ovat sellainen pari, niitä pitää vähän miettiä.

Kyllähän tuollaiset kerman ja toffeen sävyt ovat kauniita. Pehmeää ja harmonista. Boyfriend-farkkumalli kiehtoo kovasti. Vähän vain tuo oikean mallin löytäminen ja kenkävalintojen tekeminen haastaa. Juuri tänään juttelin farkuista, niissä ei auta kun sovittelu ja sovittelu.

Mutta tosiaan, alla ne päivän parhaat fiilistelyt, eipä ollut paljon asut mielessä, kun ihailin muita tavaroita.

18 Comments

 1. Ihana collari, ja luonnonvalkoinen näyttää kauniilta. Itsellänikin suosikkina luonnonvalkoinen puuvillapalvikkoneule, johon mies totesi, että samanlainen kuin Antskulla, ja sanoin että niin:). Kivaa päivää!

 2. Hyvä farkkusininen noissa Current/Elliotin boyfriendeissä. Muutenkin onnistunut outfit. Mistä ostat Current/Elliottisi? Jos saa kysyä.

  Yt,

  Johanna K-L

 3. Oikein kiva asu taas! Noista kengistä kyllä tykkään aina vaan enemmän! Tuntuu, että nyt olisi kesäksi pakko hankkia jotkut vastaavanlaiset!

 4. Sinulla riittää noita hyviä vinkkejä tällaiselle tavis-pukeutujalle. En itse ikinä olisi laittanut päälleni valkoista college-puseroa, mutta toimii näköjään. Toinen hyvä vinkki oli nuo farkkujen lahkeiden kääriminen. Pienellä jutulla saa muodistettua ilmettä.
  Maarit

 5. Merkittävin "muodistus" postauksessa on takin hihojen jättäminen käyttämättä!
  Itse kylläkin odotan malttamattomana kyseisen muodin hiipumista, minä en nimittäin millään saa takkia pysymään noin – ja siiheksi kunnes sen opin, on muoti varmasti jo muuttunut 😀

 6. Hei sinä sisustuksen ammattilaisten aateliin kuuluva hurmaava nainen! (Tulipa kehuttua, mutta sydämestä…)

  Haluaisin kysyä sinulta tapetti- tai maalausvinkkiä. Minulla on aika reppana blogi, mutta jos kurkkaat sinne, näet uusimman postauksen pari kuvaa. Istahda siihen Ateljee -sohvallemme, niin näet suoraan edessä 5 metrin päässä olohuoneen perätilan, isolla kulkuaukolla varustetun pianotilan, jonka takaseinä kaipaisi jotain. huone on tavallaan maan alla (rinnetalo), joten mitään tummaa en haluaisi. En osaa yksinkertaisesti päättää mikä olisi parasta. Joku kukkatapetti olisi hurmaava, tai ruutu?! Sinulla on ollut tosi hienoja tapetteja sekä nykyisessä että aikaisemmassa asunnossa.

  Tilaan tulisi viisi Alvarin valkoista hyllyä päällekkäin ja meidän musta kiiltävä simppeli piano, jossa ihana kultainen teksti :), siis se merkki hih… ja joku nojatuoli (joka ei ole vielä kävellyt vastaan.)

  Sohvalta näet siis sen peräseinän, jota tässä puntaroin, ja jos käännät katseen sivulle oikealle, siinä on musta tosi simppeli ruokapöytä ja Thonetin mustat Wieniläistuolit (sekä käsinojallisia että ilman).

  En pidä oikeastaan laastimaisista pinnoitteista, koska rujo betonilattia täyttää jo sen tarpeen 🙂

  Tuhannesti vinkeistä kiitollinen!

 7. Anne

  Vitsit repesin tuolle miehesi kommentille 🙂 Luonnonvalkoiset neuleet on ihania! Ihanaa viikonlopun jatkoa!

 8. Anne

  Kiitti Johanna 🙂 Mä oon ostanut useimmat Currenttini shopbopista, sieltä löytää niitä myös alepuolelta usein. Heidän kokonsa on muuten aika väljiä, eli ehkä ottaisin numeroa pienemmän, paitsi stiletto-mallista.

 9. Anne

  Kiitti Taru 🙂 Mä oon ihan heikkona tuollaisiin nauhattomiin tennareihin, kunpa vaan niitä löytyis täältä kaupoista.

 10. Anne

  Kiva kuulla Maarit 🙂 Farkkujen lahkeiden oikea pituus ja kääriminen on aika iso juttu, vaikkei sitä tule ajatelleeksi. Kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja, useinmiten se vähän lyhyehkö pituus on parempi. Mutta tosin silloin kenkäkin pitää miettiä tarkkaan. Tosiaan pienet jutut tekee sen muodistuksen.

 11. Anne

  Juu, tuo takki ei ole oikeasti kauhean kätevä olkapäillä, mutta se näyttää ainakin kuvissa vaihteeksi vähän kivammalta kuin aina takki päällä 🙂 Ehkä se toimii kun istuu vaikka terassilla hörppimässä kahvia, eikä ole enää ihan kylmä, muttei liian lämminkään.

 12. Anne

  Kiitti Minttu 🙂 Joo, olen tilannut Henkan nettikaupasta, siellä oli niitä lyhyen aikaa, kaupassa en koskaan nähnyt…

 13. Anne

  Oo, kiitos kovasti, olen otettu sanoistasi 🙂

  Vietin tosiaan hetken teidän sohvalla ja mallailin tapettifiiliksiä. Itse ehkä kokeilisin vaikkapa Svenskt Tennin tapettia, niissä on ihana raikas meininki ja passaavat hyvin yhteen teidän upeiden vintage-juttujen kanssa. Fiilis ei kuitenkaan ole liian retro tai tunkkainen. Siellä on monta vaaleapohjaista kivaa kukatapettia. En usko että niihin kuoseihin kyllästyy hetkessä.

  Esimerkiksi vårklokor-tapetti vaaleapohjaisena voisi olla raikas. Siinä on niin paljon värejä, ettei se rajoita erilaisten tehostevärien käyttöä. Meidän vanhemmilla on tuo mustapohjaisena makkarissa ja aina vaan se jaksaa säväyttää. Itselleni laittaisin sitä johonkin jos nyt tapiseeraisin.

  http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/0253/tapeter/ta12120/tapet-varklockor.aspx

  Tuolta heidän nettikaupasta on hyvä tilata, me ollaan usein tilattu (sisko ja äippä) sieltä kankaita ja tapettia.

  Tulepa kertomaan mitä pidit ehdotuksesta 🙂

 14. Aivan ihana asu, beige takkisi on todella kaunis! Kyselit viimeisimmässä postauksessasi kysymyksiä valokuvauksen suhteen, joten millä asetuksilla/kalustolla olet esim nämä kuvat ottanut? 🙂

 15. Anne

  Kiitti Elina, sullakin on ihana se kameli takki 🙂
  Nämä kuvat on otettu mun Canonin 5D Mark II -kameralla, ja Canonin 50 mm 1.4 linssillä. Aukko on 1.8 ja iso vissiin 100 tai 200, mutta suljinaikaa en tiedä kun Maija kuvasi ja sääti sen.

 16. Postaustoive! Eli tekisitkö jonkun opastustyyppisen koosteen farkuista (ehkä muistakin housuista) sekä niiden pituuksista ja käärimisistä suhteessa vaaatteiden ja vartalon mittasuhteisiin ja millaiset kengät sopivat yms. 🙂

 17. Anne

  Hei kiitos toiveesta, yritänpä toteuttaa jossain vaiheessa 🙂