Olen onnistunut järjestämään itselleni aika paljon ohjelmaa tähän kevääseen. Tänään oli ohjelmassa yksi kalenteria täyttänyt kuvauspäivä. Tietysti kun kotona kuvataan, stressaan ihan hirmusti. Olen siis henkisesti järkännyt tilannetta jo monta päivää ja fyysisesti tietysti myös. Näette sitten ehkä ensi kuussa tämän jutun.
Mutta oli virkistävää kun kameran takana hääräsi vieras kuvaaja, kiva oli seurata työskentelyä. Aika hauska juttu muuten sattui kuvaajan kanssa. Hän oli ostanut muutama viikko sitten blogikirppiseltäni mun Acnen popot, oli ostaessa maininnut, että on tulossa muutaman viikon päästä Turkuun kuvauskeikalle, mutta lähetä vaan poposet silti postitse. Eipä silloin kumpikaan meistä tiennyt, että kuvauskeikka oli meille.
 
Eilen illalla piti vielä järjestää uusi olkkarin ruokapöytä paikalleen. Tässä näette sen ihan akuutissa tilanteessa, ei mitenkään kuvaa varten somistettuna – sellaiset kuvat tulossa myöhemmin. Pöytä on toosi pitkä ja ihanan kevyt, muuttui huoneen tunnelma aika totaalisesti.  
Suloiset kuvausassistentit ottavat vähän lepoa. Kuva kertoo, että olen itsekin juuri noussut sohvalta päikkäreiltä. Oli pakko levätä hetki intensiivisen päivän päätteeksi. 
Palaillaan pian sisustuskuvien kera, nappaisin tännekin vähän siistimpää kuvamateriaalia.

6 Comments

 1. Oi ihanaa! Varmasti upeita kuvia! En malta odottaa! Ja vielä yksi huutomerkki! ;D

 2. Ihana toi teidän uusi pöytä! 🙂 Ja tiedän kyllä tunteen kuvauksiin stressaamisesta… sitä jotenkin ajattelee että kaikki pitää olla sillä hetkellä jotenkin täydellistä, mutta ei liian mietittyä.

 3. Anne

  Hihii, toivottavasti, vaikka tämä ei ole mikään kotiesittelyjuttu varsinaisesti 🙂

 4. Anne

  Mäkin oon ihan ihastunut uuteen pöytään, se on iiiihanan pitkä ja vaalea. Joo, mä stressaan jostain syystä ihan hirveästi tällaisia juttuja. Siksi yleensä aina kieltäydyn kun kysytään 🙂 nyt oli vaan niin kiva juttu, etten malttanut olla suostumatta…

 5. Anne

  Tämä pöytä on kootut tarinat, sillä kansi on Muuton Split-pöydän tammilevy, se oli tullut Koodiin asiakkaalle, mutta kulma oli vaurioitunut kuljetuksessa, joten asiakkaalle tilattiin uusi levy pöytään ja tämä jäi virattomaksi. Niinpä lisäsin tammikanteen meidän terassilta Hayn pukkijalat, kun vanha ruokapöytä siirtyi terassipöydäksi. Eli kansi Muuto ja jalat Hay 🙂