Nyt vasta minulla oli aikaa piipahtaa Koodin naapuriin muuttaneessa Jenny Storessa oikein kunnolla kameran kanssa. Esittelen teille tässä vähän tuota liikettä, josta olen ylpeä monestakin syystä. Ensinnäkin tietysti ihastuttavan ja sydämellisen Jennyn takia, mutta myös sen takia, että meidän Tomi on suunnitellut liikkeen sisustuksen ja näin myös meidän Sisustuksen Koodi on päässyt osallistumaan liikkeen visuaaliseen ilmeeseen.

Jenny organiseeraa Tray-pöydän asetelmaa. Sovituskoppien edessä on mukava seurusteluryhmä, näin shoppailijan seuralaisella tai muuten vaan piipahtavalla on leppoisat oltavat. Sovituskopit ovat supertilavat ja varustettu kunnon peileillä.

Jennyn kanssa voi vaikka piipahtaa juttelemassa asuvalinnoista, apua ja vinkkejä löytyy varmasti. Ja tietysti mukaan saa ison kasan hyvää mieltä, sitä Jenny taikoo aina ympärilleen.

Liikkeen sohva on Adean Slim Band ja kangas helmenharmaa Sapphire. Tomi on valinnut sohvalle Missonin, Hayn ja Linumin tyynyt – keskenään erilaiset, mutta juuri mageet yhdessä. Sovituskoppien paksut pellavaverhot sopivat hyvin tunnelmaan. Huomatkaan katossa killuvat &Brosin hauskat vekkivalaisimet. Nämä kaikki Sisustuksen Koodista. Liikeen kruunaa 100-vuotta vanha laattalattia, se on kerrassaan upea.

Miesten vaatteet on sijoitettu liikkeen vasemalle seinustalle ja naisten oikealle. Kauniit esillepanot ja upeat kukka-asetelmat luovat tunnelmaa.

Naisten seinustalla on pitkä rivi Hayn mustia vaaterekkejä. Niissä on huolellisesti valikoituja vaatteita siisteissä ryhmissä.

Enhän voinut vastustaa esimerkkiasun kokoamista Jennyn valikoimista. Olen kovin ihastunut valkoisen paitapuseron ja jonkinlaisen topin kombinaatioon. Tässä upea brokarditoppi ja paitis, yllättävän hyvät yhdessä. Juhlatopista saa valkoisella paidalla näppärästi arkiseen menoon sopivan, seuraksi farkut ja lenkkarit – ihana asu on valmis.

Tiedättekö, että nuo upeat miesten taskuliinat ovat samalla myös silmälasien tai vaikka kännykän näytön pyyhkimisliinoja. Miten älyttömän hyvä keksintö. Niin hyvä, että myös meillä naisilla voisi olla tuollainen silmälasiliina käsilaukussa. Oiva lahjavinkki!

Enkä muuten päässyt tällä(kään) kertaa lähtemään Jennyltä ilman houkutuksia. Oli pakko ostaa uusi kevätlaukku, kun ihastuin kovasti DAY:n leopussukkaan. Onneksi hinta ei kirpaissut, sain kivan kainaloisen muutamalla kympillä. Menee siis myös meikkipussista, ehkä se onkin alun perin meikkipussi, mutta minä päätin käyttää ihanuutta laukkuna. Näette pian se asukuvassa.

Ihanaa kun olemme saaneet Jennyn naapurustoon!

6 Comments

 1. Hei vaan,

  onpa kivannäköinen liike. Aivan ihanat lenkkarit!! Onkohan minkä hintaiset? 🙂

 2. Todella upeannäköinen liike, pitääkin käydä piipahtamassa kesän Turun visiitillä samalla, kun tullaan Koodiin 🙂 Minäkin ihastuin lenkkareihin, näenkö oikein, että ne ovat Dieselin??

  -H

 3. Anne

  Liike on kyllä kaunis kuin koru! Nyt en valitettavasti katsonut lenkkarien hintaa, laitapa Jennylle viestiä niin hän kertoo sinulle.

 4. Anne

  Ehdottomasti visiteeraamisen arvoinen liike ja nyt me kaikki Turun kivoimmat ollaan samalla kadunpätkällä, eli kerralla monta hyvää käyntikohdetta 🙂 tervetuloa vaan!

  Juu nuo upeat lenkkarit ovat Dieselin.

 5. Anne

  Niin on 🙂 siis Tomi taitava.. Mutta joo nuo lenkkarit on myös hienot, elegantti väriyhdistelmä – tummansininen ja kulta.