Minulla on ilo ja kunnia järjestää teille upea kilpailu Sokoksen yhteistyön tiimoilta. 

Kosmetiikkamerkki Philosophy on saapunut suomeen ja ensimmäisenä tuotteet löytyvät Sokoksen ja Emotionin valikoimista.

Sain itselleni testattavaksi heidän fab 5-tuotepakettinsa ja lisäksi saan arpoa yhdelle teistä samanlaisen tuotepaketin. 

Ensimmäisenä sarjassa ihastuttavat kauniit ja selkeät tuotepakkaukset. Voisin ostaa näitä jo pelkästään pakkauksen perusteella. Parasta kuitenkin on, että myös sisältö on mahtava.

Palkinto sisältää seuraavat tuotteet.

Amazing Grace-hajuvesi. Tuoksu on herkän naisellinen ja raikas, tästä jää sellainen vieno puhtauden tuoksu, kuin olisi juuri tullut suihkusta. Ihastuin totaalisesti.

Raikkaat perustuotteet päivittäiseen käyttöön, Purity made simple-puhdistustuote kasvoille ja hope in a jar-kasvovoide.

Puhdistusaineessa kohtaa kolme asiaa samassa pullossa, silmämeikinpoistoaine, kasvojenpuhdistusaine ja kasvovesi. Helppoa ja nopeaa. Ainakin oma ihoni piti tästä kovasti, iho puhdistui ja pesun jälkeen tunne oli raikas.

Kasvovoide on kehitetty ajatuksella, että yhdellä tuotteella hoitaa enemmän, eli tässä on sekä kasvovoide, että silmänympärysvoide samassa. Voiteen jälkeen iho on ihan samettinen.

Näissä kauniissa paketeissa löytyy supertehokasta hoitoa aikuiselle iholle. Miracle worker tarjoaa nimensä mukaisesti tehokasta hoitoa ikääntymisen merkkejä vastaan, samalla tasoittaen ihoa ja pienentäen ihohuokosia.

Talven jälkeen iho kaipaa tehoraikastusta ja sitä saa kuorinnalla. The microdelivery peel-kuorinta uudistaa ja nuorentaa ihoa samalla kirkastaen ja pehmentäen.

Näillä eväillä on hyvä aloittaa kesäkausi ihon hoidossa.

Voit osallistua kilpailuun vastaamalla seuraavaan kysymykseen:
Onko Philosophy sinulle entuudestaan tuttu ja oletko joskus kokeillut heidän tuotteitaan?


KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!!Kilpailu alkaa nyt ja päättyy tiistaina 22.4.2014 klo 24.00.

Onnea kaikille kilpailuun!

”yhteistyö”

211 Comments

 1. Minulla on sarjan suihkugeeli, joten hieman on tullut tutuksi. Olen myös lukenut sarjasta useammasta blogista ja käynyt nuuhkimassa amazin grace -tuoksua, joka on todella valloittava. -Anu

 2. AIvan ihania purnukoita! Pelkkä ulkonäkökin houkuttaa ostamaan. Tällaista lisää 🙂
  Osallistun siis arvontaan, enkä ole tuotemerkin tuotteita aikaisemmin kokeillut.

 3. Philosophy-tuotteet ovat blogeista tuttuja, mutta itse en ole vielä päässyt kokeilemaan näiden uskottavien purnukoiden sisltöjä. Simppelit purkit pelkällä tekstilayoutilla ovat uskottavia! 🙂

 4. Tuottet eivät ole tuttuja, mutta mielellään niihin tutustun.
  Mukana arvonnassa.
  PirjoS.

 5. On tuttu ja olen kokeillut joskus matkoilta ostettua suihkugeeliä. MrsMK

 6. Merkki on tuttu, sillä katson paljon YouTubesta Jenkkilän "makeup-gurujen" videoita. Olisi kyllä niin ihanaa voittaa tuo tuotepaketti <3

 7. Philosophy on ulkonäöltään ennestään tuttu tuotesarja, jonka tuotteita olen joskus ulkomailla ihastellutkin. Koskaan en ole kuitenkaan mitään sarjan tuotteista kokeillut 🙂 Vaikuttavat kyllä hyviltä tuotteilta, kauniin ulkomuodon lisäksi.

  annesavol@gmail.com

 8. Philosophyn mainontaan olen törmännyt ja haluaisin ehdottomasti kokeilla. Ihanan näköisiä nuo pakkaukset!

 9. Ihana paketti! Minä jo ehdin Sokoksen sivuilla näytä käydä ihastelemassa ja jo melkein tilasin tuon Amazing Grace -hajuveden, koska se jo pelkän kuvauksen perusteella vaikuttaa juuri minunlaiseltani tuoksulta 🙂 Myös muut tuotteet vaikuttavat kerrassan kiinnostavilta! Näitä on pakko testata!

 10. On tuttu! Aikoinaan hamstrasin merten takaa hot chocolate suihkugeelia oikein urakalla! Ihan kuin kuumaa kaakaota iholla, ihana! (valitettavasti tätä ei saa enää) Puritysta on myös kokemusta, ihan loistava putsari. Amazing Grace -sarjasta löytyy suihkugeeli ja vartaloemulsio, mutta ei tuota ihanaa tuoksua.

 11. Sarjan pullojen ja purnukoiden ulkomuoto ja graafinen suunnittelu näyttävät tosi tutuilta, mutta tuotteista ei ole kokemusta. Kuvailusi perusteella houkuttaa kuitenkin kokeilemaan, toki myös plussaa kauniista ja yksinkertaisesta muotoilusta. Omat kylppärin hyllyt on täytetyy aivan liian kirjavalla kokoelmalla, enkä näköjään ikinä osaa löytää kauniita pakkauksia oikealla hetkellä.

  laura.haapasaari (@) gmail.com

 12. Onpas kauniit purnukat ja pullot! Näitä ei tarvitsisi piilotella. Tuotesarja ei ole entuudestaan tuttu.

 13. Aivan uusi juttu minulle koko sarja, mikäettei – mielelläni tutustuisin, HeidiS

 14. Ei ole tuttu! Mukana arvonnassa. Terveisin, Hinnskärshelmi

 15. Eipä ole tuttu yhtään, mutta jospa nyt tultais tutummiksi 😉 Oon ihan pikku tytöstä asti ihmetellyt miksi purnukat on (halvemmassa kategorissa siis!) aina niin rumia ja oon repinyt etikettitarroja shampoista jo varmaan ala-asteella 😀 Nää näyttää hyvältä!

  Tiina

 16. Ja vitsit edelleenkää ei toimi Mac+Firefox näihin kommentteihin, huoh….

 17. Brändi on tuttu blogeista, mutta en ole kokeillut tuotteita. Kieltämättä jo pelkkä ulkoasu houkuttaa testaamaan!

  Ripi
  ripi@hotmail.fi

 18. Ei ole tuttu, mutta mielelläni tutustuisin 🙂

  -H

 19. Mukana arvonnassa! Amazing grace tuoksu on tuttu ja olisi kiva kokeilla muitakin Philosophyn tuotteita.
  HannaP

 20. Ei ole tuttu vielä, mutta olen lukenut sarjasta ja ahminut tietoa sarjasta, josta olen kuullut pelkkiä kehuja. Varmaankin kauniimmat purkit ikinä ja sopisivat loistavasti meidän kylppäriinkin ja ihan pitäisin esillä ja ilolla. <3

  Aurinkoisin terkuin Tiia tiia68@gmail.com

 21. En ole kokeillut, mutta tuotteet näyttävät ihanilta niin pulloiltaan kuin käytettävyydeltäänkin. Olisipa kiva voittaa testisettiä arvonnassa!

  terv. Eeva A.

 22. Aivan vieras minulle palan kuitenkin halusta tutustua
  tuotae(at)gmail.com

 23. uusi tuttavuus.olisi kiva päästä kokeilemaan,kun kerran kosmetiikkafani olen..:)t.minna

 24. Ei ole vielä tuttu, mutta ehdottomasti vaikuttaa tutustumisen arvoiselta! Mukana arvonnassa siis. 🙂

  Tarja

 25. Uusi on sarja minullekin, tuotteet vaikuttaa todella laadukkailta.
  Ensi kokemus on kasvovoiteesta jonka tilasin Sokoksen verkkokaupasta, tämä tuote on osoittautunut todella hyväksi ja mielellään tutustuisin lisää sarjan tuotteisiin

 26. Tuoksut on tuttuja – laivalta ostettuja ja niin ihania 🙂 Haluaisin tutustua myös muuhun valikoimaan. T. Pia

 27. Eivät ole vielä tuttuja, mutta mielellään tutustuisin.
  t: Tarja S

 28. Hei! Olen lukenut, mutta en kokeillut. Kuulostaa hyvälle ja aion kyllä kokeilla!

 29. Olen katsellut himoiten Sokoksen nettikaupassa kyseistä merkkiä. Vielä en ole päässyt testaamaan… Josko nyt onni olisi myötä arvonnassa?
  T:Sirpa

 30. En ole ikinä vielä päässyt testaamaan, mutta kovasti haluaisin mm. Toivon, Ihmeen, Armon ja Puhtauden kanssa tehdä tuttavuutta! Toivon, että saisin Philosophyn tuotteista kosmetiikkahyllylleni pysyvän ystävän, jonka kanssa kulkea läpi elämän testien ja opetusten! 🙂
  (jo pelkkä pullojen ulkoasu houkuttelee tutustumaan, mutta sisältö on tärkein.)
  T. Johanna R.

 31. En ole, mutta kauan olen himoinnut. Edellisellä Sokos-visiitillä pääsin hypistelemään ja totesin, että seuraavaksi kokeilen.

 32. Olen ihastellut kauniita purkkeja Sokoksen hyllyillä, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan itse sisältöjä. Toivottavasti arpionni suosii ja pääsen myös käyttämään mahtavilta kuulostavia tuotteita! laura_levomaki@hotmail.com

 33. Olen nähnyt mainoksia ja nyt, kun esittelit sarjaa, on pakko käydä tutustumassa. Kauniita ovat ainakin pakkaukset. Päivi L.

 34. Olen katsellut näitä joskus ruotsinlaivalla, mutta en vielä kokeillut… tuo Purity ainakin houkuttelee! Hanna Turusta

 35. Ei ole tuttu merkki. Kuvauksesi tuotteista vastaa juuri sitä, mitä tämä 42 vuotias ihoni tarvitsisi; helppoutta ja hoitoa samassa paketissa. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan näitä!

  Heli
  artherapia at hotmail.com

 36. Nimenä tuttu, mutta en ole vielä kokeillut.
  maaria65 at gmail.com

 37. Mainoksia olen nähnyt, mutta en ole vielä kokeillut. 🙂
  /Marja

 38. Philosophy on valitettavasti tuttu vain nimenä, mutta on kyllä houkutteleva sarja! Erityisesti noista kiinnostaisivat tuo Amazing Grace-tuoksu tuon kuvauksen perustella ja The Microdelivery peel-kuorintajauhe. Aikaisemmin olen tyytynyt käyttämään vain edullisempia ihonhoitotuotteita, mutta näin kolmenkympin ylittäneenä olen huomannut, että iho kaipaisi ehkä hieman laadukkaampia tuotteita ja muutenkin hieman erityishuomiota.

 39. Sarja ei ole entuudestaan tuttu, mutta tuo tuoksu vaikuttaa jo pelkän kuvailusi perusteella täydelliseltä – pitääpäs käydä nuuhkimassa… 🙂

 40. En ole kuullut aiemmin, mutta kernaasti tutustusin.
  – tii

 41. On todella tuttu merkki, jonka tuloa Suomeen olen odottanut. Tähän asti kun on melkein pitänyt varata laivamatka länsinaapuriin, jotta saa tuotteita. Laivalta siis olen ostanut Miracle Workerin, joka on kuin ilmaa levittäisi kasvoille, ihana tuote! Ja tällä hetkellä kylppärissä on Margarita-suihkuvaahto, nimensä veroinen herkku sekin. Joten odotan todella innolla sitä hetkeä, kun Fortuna-rouva kertoo minun voittaneen paketin. Mukavaa pääsiäistä kaikille 🙂
  Terhi R. Turusta

 42. Merkki on nimenä tuttu ja ihastelen suuresti heidän pakkauksiaan, niin simppeliä ja kaunista! Yllätyksenä tuli tuo, että tuoksujakin on tarjolla. En ole vielä päässyt kokeilemaan tuotteita, mutta mieluusti ottaisin niitä omaan kylppäriin, saisivat jäädä esillekin. hmnissinen@gmail.com

 43. Tuotemerkki ei ole entuudestaan tuttu, mutta kuulostaa kyllä niin hyvältä, että haluan ehdottomasti päästä testaamaan tuotteita! Erityisesti tuo hajuvesi kiinnostaa, sillä uusi tuoksu on hakusessa :). Osallistun arvontaan.

  blackpluswhiteisgrey ät gmail.com

 44. Olen ihaillut noiden tuotteiden ulkoasua, mutten koskaan ole rohjennut niitä ostaa 🙂

 45. En ole vielä kokeillut tuotteita. Mielelläni kokeilisin 🙂
  Ines

 46. Lumikukka

  Hei! Olen kuullut paljon kehuja kyseisestä tuotesarjasta ulkomailla asuvilta ystäviltäni, mutta en ole vielä päässyt itse kokeilemaan. Hienoa, että sarjaa saa nyt myös Suomesta! 🙂

 47. En ole koskaan kuullut sarjasta, mutta kun luin, niin vaikuttaa hyvältä sarjalta. Haluaisin mielelläni kokeilla, tarpeellisia tuotteita kaikki, iho on aika väsynyt ja kalpea.
  Tuula A

 48. En ole aiemmin kokeillut mutta aion kyllä itselle hankkia tuotteita, vaikuttavat ihanilta ja juuri minun tyylisiltä. Aivan uusi ihana tuttavuus siis!

 49. Ei ole tuttu, mutta mielelläni kokeilisin. Olen kuullut vain hyvää ko. merkistä 🙂

 50. Oon kuullut jo vuosia sitten, mutta en oo päässyt vielä kokeilemaan tuotteita 🙂

  Catarina
  cadiis @ wippies.fi

 51. Eipä ole tuttu enkä kuullutkaan aikaisemmin! Mielenkiinto heräsi kyseiseen tuotteeseen!!!! Mukavaa pääsiäistä!…T: Merja

 52. Puuraitti

  Purnukat tuttuja ulkomailta, mutta sisältö (vielä) arvoitus.

 53. Sarja kuulostaa täydelliseltä, nimeä myöten. Hyvä ja käytännöllinen filosofia: yksi purkki moneen tarkoitukseen. Myös pakkaukset näyttävät tyylikkäiltä. Sarja ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta kokeilisin sitä mielelläni.

 54. Ei ole tuttu, enkä ole kokeillut, mutta vaikuttaa kivalta.
  pauleceb(at)gmail.com

 55. Tuotteet eivät ole minulle entuudestaan tuttuja, paitsi mitä nyt viime päivinä olen netissä ja lehdessä nähnyt kuvia. Olen samaa mieltä, että pelkät pakkaukset ovat jo melko houkuttelevan näköiset, mutta mielelläni ottaisin testattavakseni myöskin sisällön. 🙂
  helmenharmaa@gmail.com

 56. Tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja. Tyylikkäät pakkaukset ja kuvailusi tuotteista herättivät kyllä valtavan kiinnostuksen päästä niitä testaamaan.

 57. Nimen olen kuullut, mutta muuten ei mitään kokemusta koko sarjasta. Olisi todella kiva päästä testaamaan 🙂

 58. En ole tutustunut tuotteisin aikaisemmin, mutta pakkaukset näyttävät tutuilta , ehkä jossain ulkomailla olen niitä nähnyt. Kiinnostaisi kokeilla.

 59. En ole koskaan kokeillut, mutta nyt kun sarjaa saa Sokokselta, päätin kokeilla. Kosteusvoidetta ja putsaria ehkä alkuun.

 60. En ole kokeillut, mutta olen melkein jo varma, että tuoksu olisi minun juttuni. Näihin tuotteisiin aion tutustua!

  Heidi.M.R

 61. Ihan uusi tuttavuus,kiinnostavia tuotteita. Pitänee hankkia jotain testiin,jos ei nyt satu arpaonni suosimaan 🙂

 62. Kauniita pakkauksia on joskus tullut ihailtua, mutta kokeiluun ei ole tuotteet vielä päässeet. Olisiko nyt aika? 😉

 63. En ole aiemmin kuullut näistä tuotteista.
  – Liisukka

 64. Philosophy sarja on tuttu ulkomaalaisista Youtube – blogeista, joita seuraan. Olen toivonutkin tätä sarjaa Suomeen! Olen kokeillut vain Purity -puhdistusainetta ja olen myyty! :)) T. Sara

 65. Ihan uusia juttuja ja kiva päästä tutustumaan niihin 🙂

  Annina (annjatla@gmail.com)

 66. Olen lukenut tuotteista esittelyjä blogeista, mutta muuten ei ole entuudestaan tuttu. Kauniita pakkauksia ja aion varmasti joskus kokeilla! 🙂

 67. Ihan uusi tuttavuus minulle 🙂 Kaikenlaisia tököttejä on tullut kokeiltua mutta niitä vakituisia lempi tuotteita ei vielä ole löytynyt.. onkohan se kenties tämä?

 68. Philosophyn tuotteisiin olen törmännyt nettikilpailuissa, mutta en ole ikinä testannut niitä. kiinnostusta kyllä olisi =))

 69. On tuttu ja olen kovasti odotellut, että tuotteet tulisivat Suomeen. Laivalta näitä on saanut jo vuoden verran. Suihkusaippuat ovat ihania.
  tramp[@]netti.fi

 70. Jossain juuri näin hehkutusta tuotteista ja kiinnostuin, kokeillut en tuotteita ole. Vaikutavat laadukkailta ja ihanan ylellisiltä
  marialuok(at)gmail.com

 71. Merkki on tuttu mainoksista,mutta en ole päässyt sitä vielä itse kokeilemaan.CLEAN -tuotteiden fanina olen erityisen kiinnostunut tuosta suihkunraikkaasta Amazing grace-hajuvedestä /merirem(at)icloud.com

 72. Just eilen katselin tuotteita Sokoksen verkkokaupassa ja chattailin asiakaspalvelijan kanssa ja hän suositteli minulle paria tuotetta. En kuitenkaan veilä laittanut niitä tilaukseen, mutta taatusti aion hNkkia ne vielä myöhemmin.
  Lellu66@luukku.com

 73. Ei ole ollenkaan tuttu. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ja mielihyvin testailisin. Mari.niittymaa at luukku com

 74. Sarjaa en ole vielä päässyt käytännössä kokeilemaan, ihastellut vain sokoksella ja blogeissa. Kyllä kauniit pakkaukset hyvän tuotteen lisäksi on kosmetiikassakin minusta tärkeä juttu.

 75. Ei ole tuttu sarja, mutta todennäköisesti kokeilemisen arvoinen. Mikään ei ole niin kurjaa kuin täyttää kylppärin kaappi purtiloilla, joista suurin osa heitetään vanhentuneena pois. Tuossa voisi olla ainakin parin purkin vähennys, kommentoi Eija.

 76. Ei ole tuttu, paitsi muutaman blogin kautta ja Sokoksen verkkokaupan kautta kuultu ja kohistu, uudenlainen lähes luksuskosmetiikkaa lähinnä ilmeisesti;tehohoitoa iholle.Olisipa ihana tehdä oikeanlainen tehokuuri iholle minulle rankan talven jälkeen, iho on rutikuiva ja kaipaa selvästi erityiskohtelua, ainiin ja uusi tuoksu olisi ihana, käytin talven aikana vanhoja tuoksuja loppuun!!:)
  sandi.osterlund@gmail.com

 77. Vielä on minulle uusi tuttavuus, olisi tosi mukavaa jos tuon setin omakseni saisin..olisi sitten arjen keskelläkin luxusta. indico73@gmail.com

 78. Harvinaista kyllä, mutten ole kokeillut mitään sarjan tuotteita. Ihanan oloisia, haluan!

  titi68

 79. en ole kokeillut,mutta loistavaa että on samassa tuotteessa yhdistelty monia hyviä juttuja.

 80. Olen nuuhkinut ja testannut tuotteita joskus laivalla, mutta muuten tuotesarja ei ole ennestään tuttu.

  Merja R

 81. Nimi on tuttu, mutta en ole tutustunut tarkemmin. Nyt haluaisin tutustua 🙂
  Pikoskin

 82. Ei ole tuttu tai siis olen kuullut nimen joskus, mutta en kokeillut! Vaikuttaa huipulta! <3 Varsinkin tuo Amazing Grace <3 ekojohanna[at]gmail.com

 83. Ei ole ollenkaan tuttu. Näin tuotteita laivalla, mutta en vielä tullut hankkineeksi mitään. Tuotteen brändi on tosi mielenkiintoinen, joten olisi mahtava päästä kokeilemaan!

 84. Ei ole tullut vielä tutuksi, mutta tuntuu mielenkiintoiselta.

 85. Juuri eilen ostin pari tuotetta ko. sarjasta, ja hyvältä vaikuttaa. Philosophysta saattaa tulla uusi lemppari!

  Attimo

 86. Suklainen suihkugeeli on aikoinaan ilahduttanut, mutta sitä ei ole saatavilla enää. Pidän pakkauksien ulkonäöstä tosi paljon, joten olisi kiva tutustua sarjan muihinkin tuotteisiin. Hienoa Sokos, kun otitte valikoimiinne!

 87. Ei ole ennestään tuttu, mutta katselin kyllä suurella mielenkiinnolla tuotteita laivalla ja olisi ihanaa päästä kokeilemaan niitä! 🙂

 88. moi, minulle ihan tuntematon merkki .tuo hajuveden tuoksu kiinnostais,pitääpä käydä tuoksuttelemassa sokoksella..

  kiva blogi, terkuin vakkarilukija TiinaL

 89. En ole vielä testannut sarjaa, mutta sain niistä pienen esittelyn Wiklundilla hiljattain. Purkit vetoavatt estetiikkaani, joten olisi mukavaa päästä testaamaan myös niiden sisältö. -Helena

 90. En ole ikinä testannut sarjaa. Kuvaukset kuulostaa hyvälle, varsinkin laiskalle ihon hoitajalle. Kiva blogi! Tiia

 91. Ostin vuosi sitten Heathrow´lta "living grace" tuoksun, jota olen säästeliäästi käyttänyt, kun täältä ei samaa ole saanut, paitsi nyt… Mielelläni muitakin sarjan tuotteita kokeilisin 😉
  t. Päivi, vuorip2@gmail.com

 92. Nimenä tuttu, kauniit tuotepakkaukset tuttuja mutta valitettavasti en ole vielä päässyt testaamaan. Toivottavasti onni suosii 🙂
  -Riikka

 93. Sarjan ihania suihkusaippuoita olen kokeillut. Nämä ihonhoitotuotteet sitä vastoin ovat täysin uusia tuttavuuksia.

 94. Ihan uusi tuttavuus.Olisi mukava testata.
  Hyvää Pääsiäistä! -Piia

 95. Sarja ei ole tuttu, mutta kuulostaa ja näyttää mielenkiintoiselta 🙂 Olisi kiva testata!
  -Niina

 96. Sulostuttavat varmasti kylppärin… Sopivatkohan herkkäihoiselle 40+:lle. Olisi ihana kokeilla.

 97. Aivan vieras tuote mutta nyt alkoi kiinnostaa, kun kokeilusi tuloksia luin. Aurinkoista Pääsiäistä!

 98. Ihan tuntematon sarja mutta ihanan näköiset pakkaukset. Aurinkoa!

  aamunkoi.helsinki(at)gmail.com

 99. Kivalta kuulostava ja kaunis sarja, minulle täysin tuntematon 🙂

  M

 100. Kauniit purkit ovat kovasti mieleeni! Minulle täysin uusi tuttavuus, joka alkoi kiehtoa hetimiten.

  SannaL

 101. Suihkugeelit ovat tuttuja ulkomaanreissulta, ihana sarja ja nätit pakkaukset 🙂
  LiisaV

 102. Minulle aivan uusi sarja, kiinnostuin kyllä!
  Tarja

 103. Merkkinä tuttu, mutta en ole kokeillut. Kiinnostaisi kyllä, juuri tänään mietin kaupassa, että olis kiva kokeilla! Katsotaan tärppääkö 🙂
  -Nimbus

 104. Pakkaukset näyttävät tutuilta, itsekin olen ihaillut aikasemmin niiden yksinkertaisen kaunista ulkoasua . Purkkien sisältöön asti en kuitenkaan ole vielä päässyt käsiksi, toivottavasti tämä asia korjaantuu pikimmiten!

 105. Ihastellut olen, lähinnä juuri pakkausten takia, mutta ostamaan en toistaiseksi ole uskaltautunut. Kiva kuulla, että sisältökin toimii. Jospa nyt tärppäisi!

 106. Ei ole tuttu merkki, mutta nuo ihanat purnukat ja kauniit tuotteiden nimet jäävät kyllä mieleen!

 107. En ole kuullut aikaisemmin merkistä, mutta mielellänin kokeileisin.
  – Leppäkerttu-

 108. Enpä ole testannut, mutta palavasti haluaisin nyt tutustua. Kuvauksesi samettisesta ihosta tuntuu tosi houkuttavalta
  kristapasm(at)gmail.com

 109. Tuon tuoksu vaikuttaa tosi kivalta ja tämä naamavärkki taitaisi tarvita myös noita voiteita kipeästi…
  janttarainen(at)luukku.com

 110. En ole kokeillut, mutta tämän esittelyn perusteella kiinnostaa paljon! Olen etsinyt pitkään uutta tuoksua, ja tämä vaikuttaa kiinnostavalta (ja ne muutkin tuotteet kiinnostaa). Toivottavasti arpaonni suosii.
  emariaem@hotmail.com

 111. Merkki ei ole minulle tuttu eli en ole aikaisemmin tuotteita kokeillut. Sarja vaikuttaa aivan ihanalta!

  Liina

 112. Olen jo jonkin aikaa käyttänyt (tyttäreltäni tuliaisiksi saamaani) sarjan Miracle Worker seerumia: se tuntuu sopivan iholleni erinomaisesti. Uskon että sarjan muutkin tuotteet tuntuisivat hyviltä – joten arpaonnea odotellen…

  .- Seijahannele

 113. Eipä ole entuudestaan tuttu, mutta mielelläni tutustuisin ! Arvonnassa mukana,

  Erika

 114. Merkistä olen toki kuullut, hyvää 🙂 Itse en ole siihen vielä päässyt tutustumaan. -totsku

 115. En ole kokeillut sarjaa aikaisemmin, mutta kuvauksesi perusteella kuulostaisi ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta. Ja tyylikkäät pakkaukset ovat plussaa!

 116. Ei ole entuudestaan tuttu mutta mukava olisi tutustua tähän kosmetiikkasarjaan. 🙂

 117. Olen ihaillut kauniita purkkeja ja kuullut tuotteista hyvää. Olisi ihana päästä kokeilemaan tuotteita!

  Emma
  emmapakk (at) gmail.com

 118. En ole aikaisemmin kuullut merkistä, enkä myöskään kokeillut. Ihanan näköiset putelit!

 119. En ole aikaisemmin kuullut merkistä, enkä siis kokeillutkaan :). Tutustumisen arvoiset!
  SannaS

 120. Puhdistustuotteet tuttuja ja hyväksi havaittuja :). Juuri nyt puhdistusgeeli vetelee viimeisiään, joten uusi olisi tervetullut, samoin kuin uusi tuoksu kevääksi.
  -marjo-

 121. Tuotesarja ei ole minulle tuttu ja mielelläni siihen tutustuisin. Anna

 122. Enpä ole tälläisestä aiemmin kuullut, mutta kiinnostuin! "Filosofiaaa,näin on se vaan…"

 123. mielelläni mukana arvonnassa, tuotteet eivät ole aikaisemmin tuttuja, kiitos siis myös perusteellisesta esittelystä

 124. Mielenkiintoisen oloinen tuotesarja, nyt vasta kuulin ensi kertaa.

  teekoo81(at)gmail.com

 125. En ole ennen kuullutkaan, mutta ois kiva päästä kokeilemaan.

  shahaa (a) luukku.com

 126. Purkit tuttuja, mutta muuten sarja tuntematon. Mielelläni tutustuisin ja sopisivathan nuo purkit meidän kylppärin sisustukseenkin 😉

 127. Ihan uusi tuotesarja, kuulostaa ihanilta 🙂 kokeillaan arpaonnea ja jos onni suosii, niin mulle riittäisi pelkkä tuoksu ja muut tuotteet saisi arpoa muille osallistujille, näin pääsisi moni voittajaksi 🙂

  aurinkoista kevättä!

  ninni

 128. Kauniit purkit olen huomannut ennenkin, mutta vielä en ole kokeillut. Mukaan siis arvontaan.
  susannavirtanen82(at)hotmail.com

 129. Jostain näistä juuri luin ja kiinnostuin, mutta testaamaan en ole päässyt. Piristäisivät kyllä kylppärin hyllyä
  nellakos(at)gmail.com

 130. En tunne, vaikuttaa hyvältä sarjalta. Pakkaukset ainakin ovat tyylikkäitä

  arskari(at)gmail.com

 131. Purkit ovat tuttuja, kiva kun niitä nyt saa Sokokselta.

 132. Sarja ei ole ennestään tuttu, mutta mielellään tutustuisin 🙂 Tuo puhdistustuotteen monitoimisuus houkuttaa.

  -Sari-

 133. Näin Philosophy-tuotteita Emotionissa ja kiinnostuin kyllä. Toivottavasti voitto osuu minuun niin pääsisin kokeilemaan näitä. 🙂

  villavalko(at)gmail.com

 134. Ihana arvonta!

  Philosophyn tuotteita en ole koskaan kokeillut, mutta etenkin heidän joulupakkauksiaan on tullut ihasteltua eri nettikaupoissa.

  alisai(a)luukku.com

 135. RR
  Ei ole tuttu, kävin nuuhkimassa Wiklundilla:ihana GRACE.

 136. Merkki on reissuilta tuttu minulle, mutta en ole sitä itse vielä testannut. Sokoksen kuvastossa merkki esiteltiin ja se kyllä herätti kiinnostuksen; vaikuttaa laadukkaalta merkiltä, jota mielelläni testaisin. 🙂 -kaarina