(neulepaita Diesel*saatu / kollarihousut Arela*saatu / laukku Lumi*saatu / avokkaat Nine West)

Pukeuduin tänään Arelalta saamiini harmaisiin college-housuihin. Rakastan rentojen pöksyjen ja korkokenkien yhdistelmää. Valitsin asuun vielä metallinhohtoisen neuleen, näin housujen rentous sai vähän nostetta asun osasista.

Kollarihousujen kangas on jämäkkää, eikä päivän istumisen jälkeen ole tullut minkäänlaisia polvipussioloja. Tällaisissa rennoissa housuissa kaavoitus on oltava kunnossa, jotta vältytään olohousumaisuudelta. Näissä leikkaus on kerrassaan onnistunut.

Ihastelin rullattuja lahkeita ja avokkaiden kapoisia kantoja. Myös harmaan ja beigen yhdistelmä miellyttää.

Lähikuvaa neulepaidan pinnasta. Ihastelin tätä neuletta ensimmäisen kerran Sokokselle tekemässäni postauksessa. Öljymäinen väritys on upea, tässä on enemmän rokkihenkistä kimallusta, kuin naisellista blingiä – se sopii minulle. Kaulassa lemppari tähtikoru Edbladilta.

Päivän tärkeät ostokset olivat kasveja. Käväisin torilla ja uskaltauduin hankkimaan kaksi tomaatin taimea. Näitä ei kuulemma vielä voi ulos laittaa, mutta taimien pitäisi säilyä ulkokauteen saakka sisällä aurinkoisella ikkunalla, jos ne istuttaa ruukkuihin. Saapas nähdä miten käy, taidan ulkoistaa niiden hoidon toiselle.

Maija on tehnyt Koodiin raikkaan näyteikkunan, jota käytin orvokintaimikassini kuvauspaikkana. Nyt kaikki raikas tuntuu oikealta.

Valitsin meille ovenpieleen sinisiä ja valkoisia orvokeita. Ihana päästä istutushommiin. Enkä kyllä aio masentua yhtään viilenevästä säästä!

Tomi kävi ostamassa Koodin ikkunaan ihania vappupalloja. Täällä kaasupalloja voi ostaa Leluliike Casagrandelta. Maija aikoi ostaa kotiin valkoisia vappupalloja ja Tomi mustia. Minä taidan tyytyä ihailemaan näitä vaaleanpunaisia.

Jei Vappu!!

12 Comments

 1. Minulle on tullut jo melkein pakkomielle naista harmaista kollarihousuista. Ne nayttavat todella hyvalta paallasi – ja paljon paremmalta kuin valmistajan sivuilla. Ihanan tyylikasta yhdistettyna kauniisiin kenkiin.
  Hyvaa Vappua !

 2. Yhden postauksesi jälkeen piti käydä Arelasta ostamassa se harmaa veluuripusero, nyt pitänee mennä ostamaan nuo harmaat kollarihousut, on niin hyvän näköiset! Jokunen vuosi sitten ostin postauksesi innottamana T Alexander Wangin harmaat trikoiset housut, joita on tullut pidettyä ihan mahdottomasti. Olen niin laiska kiertelemään kaupoissa, että nämä tällaiset blogien innottamat täsmäostokset ovat kyllä pelastukseni! Kiitos ja Hyvää Vappua!

 3. Oih, en tiennytkään olevani muodin pyörteessä!
  Olin nääs viikko sitten lauantaina valtameriristeilyllä ja juhlimisesta uupuneena kuljin kotimatkalla laivassa lötköt collaget ja korkkarit jalassa. Takkina upea tumman luumunvärinen samettiblazer.
  Olen niin happy, kun nyt lukeudun muotitietoisiin 🙂
  Ihanaa kevättä sinulle ja söpöille turreillesi.

 4. Apua miten hyvältä kollarihousut/ korkkari yhdistelmä näyttääkään! Todella tyylikäs! Kiitos muuten Arela-vinkistä, ihan uusi brändi minulle. Piti käydä heti kurkkaamassa ja olipas tyylikäs saitti ja verkkokauppa.

 5. Anne

  Jokin juttu siinä kyllä on, kun harmaa kollari on niin puoleensa vetävää 🙂 Suosittelen kyllä noita pöksyjä, leikkaus on ainakin minusta tosi onnistunut. Mutta tosiaan, kenkävalintaan kannattaa kiinnittää huomiota noiden kanssa.

  Kivaa loppuviikkoa!

 6. Anne

  Niin kiva kuulla, että oot saanut multa vinkkiä 🙂 Mäkin tykkään siksi blogeista, kun se säästää aikaa asioiden etsimisessä.

  Ihanaa viikonloppua!

 7. Anne

  Hihii. Kuulostaa muuten just tosi hyvältä tuo sun asu 🙂

  Ihanaa kevättä myös sinulle!

 8. Anne

  Kiitos Anna 🙂 Mukava kuulla, että löysit Arelan täältä, on kyllä tyylikäs kotimainen.

 9. Anne

  Kiitti Sanna 🙂 tykkään just rennoista asuista. Ihanaa iltaa myös sinulle ja suloiselle Maijalle!

 10. Voi ei, miksi ihmeessä en näe kollarihousuissasi mitään kaunista, tyylikkäästä puhumattakaan?!? Minun mielestäni collegekankaan käyttö pitäisi lailla kieltää muuna vaatteena kuin puserona (paitsi pikkulapsilta), niin kauhealta se minusta näyttää. Kun kaiken lisäksi noin hoikka ja siro nainen näyttää niissä – tuolta – niin miltäköhän näyttää lyhytjalkainen, pyylevä perus-nainen… Toivottavasti en joudu näkemäänkään.
  Toivottavasti minua ei listitä eriävän mieliåiteeni vuoksi 😉

 11. Anne

  Kuule, uskon että suurin osa on enemmän sinun kannallasi kuin meidän kollarihouista pitävien kannalla. Mutta itse pidän pienistä riskeistä pukeutumisessa ja tykkään myös kontrasteista, joita rennon ja asiallisemman kokonaisuuden ympärille syntyy.

  Kunnioitan jokaisen mielipidettä, sillä eihän makuasioista voi kiistellä. Onneksi jokainen voi omassa pukeutumisessaan noudattaa omia mieltymyksiään.

  Ei listitty 🙂 Kiitos mielipiteestäsi, arvosta myös eriäviä sellaisia!