(trenssi Burberry / trikoopaitapusero Arela*saatu / farkut Diesel Skinzee*saatu  /
 laukku DAY Jenny Store / tennarit Miu Miu)
Maanantaipäivän oikein raikas asu. Arelan vaaleansininen trikoopaitapusero ja Dieselin supermukavat pillifarkut ovat lahjoja Helsingin reissulta. Vaaleansininen on ihanan raikas väri, jota tulee käytettyä liian vähän. Nyt pidän siitä vielä erityisen paljon, kun hiukseni ovat vaaleammat. Huomasin, että tuo uusi fuksia huulipunakin sopii kivasti vaaleansiniseen paitapuseroon.

Laukkuna on uusi leopussukka, jonka siis ostin Jenny Storesta. Sattumalta pussukan vähän persikkaiset sävyt sointuivat puuteristen tennareiden kanssa hyvin yksiin.

Asuun muuten sopisi vielä paremmin korkeakorkoiset kengät, mutta päivä oli sen verran reipas, että oli pakko mennä matalissa kengissä.

Väljässä paidassa on kaunis leikkaus takana. Hihansuissa on resorit, jotka sopivat minulle juuri hyvin, sillä haluan aina hilata paidan hihat ylöspäin ja tässä se onnistuu vallan kätevästi.

Sattumalta ihastuin erityisen kovasti tuon paidan ja laukun yhdistelmään. Minulle tulee tästä paitamallista vähän vanhat Vuokon vaatteet mieleeni ja niissä on sellainen kivan taiteellinen leima, jota tuo ihan toisen tyylinen leopussukka taas muuntaa tähän hetkeen.

Mitä pidät tästä asusta?

17 Comments

 1. Hei, meillähän on sama takki. 🙂 Omani taitaa tosin olla peräisin jostain 70-luvulta, nappasin sen kymmenen vuotta sitten eBaysta. Mutta klassikko on klassikko, toimii aina. Hauskaa tiistaita! t. Marjo

 2. Tutunnäköinen takki! ; ) Mä tykkään tuollaisista väljistä paidoista, tulee vähän nuoruus mieleen… Tosi kiva asu, sulle sopii vaaleansininen hyvin.

 3. Ihana asu! Innostuin sen Halsinki-postauksesi jälkeen Arelan myymälään täällä Tampereella ja ostin harmaan veluuricollegen. Ehdotonta lempparivaateainesta! Nuo trikoopaidatkin jäivät mieleen muhimaan. Varmaan pitää sellainenkin käydä veilä hakemassa.

 4. Anne

  Jes, sulla on mahtava takki 🙂 Muistan kun ostin tuon trenssin vuosia sitten Stockalta, se maksoi yli 1200 euroa ja mietin, voinko ostaa niin kallista takkia. Hyvä että ostin, se on ollut yksi parhaista ostoksistani. Ihanaa viikkoa!

 5. Anne

  Burberryn trenssit on niin mahtavia klassikoita! Väljät paidat on käteviä, vieläpä erittäin mukavia päällä. Ihastuin tosiaan vaaleansiniseen kovasti 🙂

 6. Anne

  Mahtavaa Taru! Mullakin on se harmaa velourcollege, niin pehmoinen ja just täydellisen mallinen 🙂 Näistä tulee takuulla ihan lempparivaatteita.

 7. Anne

  No on, hitsit. Kiitos tosi paljon korjauksesta, editoin heti korjauksen edelliseen postaukseen. Olen vaan päässäni aina sanonut Jenny's Store ja siitä se on jäänyt. Näin lähellä ollaan ja silti näin kaukana :))

 8. Upea asu! Pidän itsekin tuosta pidemmästä paitamallista, ostin melkein samanlaisen, mutta syvemmän sinisen Majen puseron Nizzasta. Sopii niin kaiken kanssa. Ja tuo laukku on ihana!

 9. Oh ihana asu ! Paita on kaunis ja näyttää mukavalta. Tuollainen pitää ehkä hankkia 🙂
  Toi sun trenssi on juuri nyt oikean mittainen ja todiste taas siitä, että klassikoihin kannattaa panostaa.

 10. Kiva asu taas! Kysyisin kokemuksiasi tuon trenssin pesetyksestä. Ostin itse mustan vuosi sitten. Nyt huomasin, että pesuohjeessa sanotaan, että napit ja muut "koristeet" pitää irroittaa (auts, en ole yhtään käsityöihmisiä) tai peittää. Miten olet tehnyt ja onko takki selvinnyt pesulareissuista kunnialla? MrsMK

 11. Anne

  Trikoinen paitapusero on tosi loistava keksintö 🙂 Tiedätkö, jokin aika sitten harmittelin kun mun trenssi on tuota pidempää mallia, mutta nyt olen oikeasti tyytyväinen että se on. Pidempi trenssimalli on klassikko ja nyt just se muodikkaampi pituus – vaikka se tilannehan aina vaihtelee 😉

 12. Anne

  Mulla on trenssissä nahkaiset napit, joissa kiinnitys on alapuolelta metallilenkulla, eli se ommel kuluu helposti. Kun vien takin pesulaan täytyy napit irroittaa ehdottomasti, vielä kun ovat nahkaiset. Ei ole mitään ongelmaa ollut, enkä pesetä takkia usein, sillä sitä tulee käytettyä vaan loppujen lopuksi aika vähän. Vaalea väri on ehkä vähän kiitollisempi kyllä pesujen kannalta kun musta. Olen muuten tilannut Burberryltä trenssiini myös ne yleisemmät muovinapit, mutta en ole vielä vaihtanut, sitten vasta seuraavan pesun yhteydessä. Onpa kahdet napit ja voi vähän vaihdella takin tyyliä niiden mukaan.

  Mutta hyvän ostoksen olet tehnyt!

 13. Hei, oisin kysellyt hieman apua, sillä olen juuri tilaamassa repeton mustia perusballeriinoja. Lueskelin, että mitoitus on suht pientä kokoa. Oletko ollut samaa mieltä omien repettojesi kanssa? Itse käytän normaalisti kokoa 36,5-37, mutta mietin tulisiko nyt tilata kengät koossa 37,5 tai jopa 38? Onko mitoitus tosiaan todella pientä? Osaisitko neuvoa kummat minun tulisi tilata.. Kiitos paljon jo etukäteen 🙂

 14. Anne

  Voi että, minulla on paritkin repetot, mutten muista tarkkaan niiden kokoja, enkä pääse nyt tarkistamaan. Muistelisin, että toiset ovat normikokoani 37 ja toiset 37,5. Eli tilaisin sinuna varmaan 37-kokoiset. Repetoissa on vähän eroa koissa eri mallien kesken. Mutta se ihan perusmalli, jonka nimeä en muista, ei ole niin pientä kun se minulla oleva toinen malli, joka on harvinaisempi.

  Olikohan tuosta mitään apua…