(trenssi Burberry / samettikollari Arela*saatu / farkut Diesel Skinzee*saatu /
 laukku Lumi Lotta*saatu / tennarit H&M)
Tässä nyt tulisi kovin toivottua asukuvaa Lumin Lotta-laukun kanssa. Kuten kerroin, olen tykästynyt laukkuun todella paljon. Minulla on oltava arjessa käytännöllinen laukku, johon on mahduttava kunnolla tavaraa, ei sentään mappia, mutta kamera, meikkipussi, lompakko, silmälasit jne. Lotta vetää tuon kaiken reilusti uumeniinsa.

Asussa näkyy myös Arelalta saamani samettikollari. Yllättäen valitsin itselleni juuri harmaan, tätä kollaria olisi ollut myös muissa väreissä. Tämä asu on kaiken kaikkiaan sellainen jossa parhaiten viihdyn. Mukava ja yksinkertainen, johon kivat asusteet antavat ilmettä. Yksinkertaisissa asuissa vaatteiden mitoitukset ja laatu korostuvat.

Lähikuva laukusta, se ei ole ihan pienen pieni cross body-laukku, vaan tosiaan tilaihme. Sävy on luonnossa astetta tummempi kuin kuvassa.

Näitä kaikkia osasia tulette näkemään paljon tulevissa asukuvissani 🙂

4 Comments

  1. Taitaa olla seuraava hankintani, tuo laukku. Ihana malli ja väri, ja nimensä puolestakin se olis mua:) Tykkään myös tuosta sun asukokonaisuudesta.

  2. Anne

    Voin kyllä ihan aidosti suositella tuota laukkua. Olen niin tykästynyt siihen. Ja hei, sulle se sopii siis erityisen hyvin nimen puolestakin 🙂