Kun Lumilta tarjottiin minulle kevääksi laukkua, sain esittää toiveen millaisesta pitäisin. Kerroin haaveilevani vaaleasta cross body-mallista. Kun laukku saapui, jännitti avata paketti, sillä en tiennyt yhtään mikä malli minulle oli valittu.

Paketista paljastui Lotta cross body bag, joka vastasi toiveitani täysin. Sanomattakin on selvää, että ihastuin laukkuun ihan totaalisesti. Olette saaneet katsella minun mustaa Lumi-laukkuani todella paljon asukuvissa, nyt seuraa sitten varmasti paljon asukuvia Lotta-laukun kanssa.

Ihastelen laukun silkinpehmoista nahkaa ja sen miellyttävää nahan tuoksua. Täytyy vain olla huolellinen, kun laukku on vaalea, sävy on vähän kittimäinen nimeltään ice. Tosin olen aina ollut tarkka arvokkaista laukuistani. En laske niitä mihin sattuu ja muutenkin huolehdin, ettei laukku altistu likastumiselle. Toisaalta, jos tähän jokunen pieni läntti sattuu tulemaan, sekin on vain elämää ja kertoo, että laukkua on käytetty.

Käytännöllisyys on arkilaukussa tietysti avainasia. Lotta-laukussa on ulkosivulla vetoketjutasku, jossa minä pidän kännykkää ja silmälaseja, näin ne saa nopsasti esille, eikä niitä tarvitse penkoa yhtään. Sisäpuolella on myös pieni vetoketjutasku, esimerkiksi avaimille, ellei niitä halua liittää laukun sisällä olevaan avainhihnaan, jonka avulla niihin pääsee hyvin käsiksi.

Olen nyt kanniskellut tätä joitakin päiviä ja laukku todella toimii. Sisälle mahtuu hyvin lompakko, Olympuksen minijärkkärini ja meikkipussi. Eikä se ole silti ahdettu vielä täyteen. 

Ompeleet, vetoketjut ja soljet ovat kauniita ja hyvälaatuisia. Viimeistely on minulle tärkeä yksityiskohta ja se kertoo laadusta.

Cross body-malliset laukut ovat nyt kevään muodikkaimpia laukkumalleja. Jos olet etsimässä itsellesi sellaista, voin kyllä suositella Lottaa.

Mitä pidät tästä laukusta?

”laukku saatu Lumilta”

14 Comments

 1. Upea! Löytyisikö kuvia laukku olalla? 🙂 Salla

 2. Aivan ihana laukku. Yhden Lumi-laukun omistaja haluaa nyt toisen Lumin omakseen 😉

 3. Lumin sivulla oli kyllä mitat kerrottu, mutta kuvaa laukku olalla odotan minäkin. Hahmottuisi todellinen koko oikeassa mittakaavassa. 🙂 Aivan ihana laukku!

 4. Hei! Tosi kivalta näyttää? Onko näissä cross body mallisissa lauluissa "sääntöä" mihin kohtaan vyötärölle sen tulisi asettua?

 5. Anne

  Yksinkertainen ja viimeistelty, tosi laadukas fiilis siinä 🙂

 6. Anne

  Kuvaa tulossa pian 🙂 ja varmasti monen monta kertaa vielä!

 7. Anne

  Minä voin tosiaan suositella tuota mallia, se on niin laadukkaan oloinen, tarpeeksi yksinkertainen ja tilaihme. Hintakin on kohtuullinen.

 8. Anne

  Ei minusta tässä ole mitään sääntöä, ennemmin se mikä tuntuu itsestä hyvältä. Ehkä en ihan liian alas kuitenkaan laukkua säätäisi.