Tänään oli virpomissunnuntai, meidän ruokatilan pöytää koristaakin naapurin suloisten pikkutyttöjen tuomat virpomisoksat – kiitos heille ihanista koristuksista 🙂 Pöydän asetelmassa on myös isännän omin käsin tekemät hunajakynttilät, miten kauniisti nuo palavatkaan ja muutenkin ovat ilo silmälle. Pääsiäisruohon suhteen olemme olleet vähän hyvissä ajoin, sillä se alkaa olla jo ylipitkää. Näyttää aika hauskalta pienessä kristallimaljassa.

Tänään oli myös aikaa vähän tutkailla, mitä sieltä Helsingin reissulta mukaan tulikaan. Kuten kerroin aiemmin, kävin meikkauksessa Sokoksen Make Up Store-pisteessä. Siinä saa tavallaan meikin ilmaiseksi kun ostaa tietyllä summalla tuotteita. Ostoslistalleni päätyivät meikin upea huulipuna ja huultenrajauskynä. Fuksian punainen sävy on aika mahtava, sillä vaikka se on intensiivinen, ei se ole kuitenkaan räikeä. Uskaltauduin fuksiahuulin eilen töihinkin. Huulipunan sävy on mandy matt ja huultenrajaus hauskasti strawberry daiquiri.

Tapaamisista sain kotiin viemisiä, eli vaatekaappi sai taas vähän lisätäytettä. Aika Annemaisia juttuja vino pino, kiitos Diesel ja Arela. Näitä tulette sitten kyllä näkemään asupostauksissa, kaikki olivat niin mieluisia vaatteita.

Illan suussa järjestelin vähän huonettani ja kasasin sinne pöydän terassilta yli jääneestä pöydän kannesta. Sille oli tilaa levitellä muita matkalta mukaan tarttuneita pikkujuttuja. Ihana istuskella pöydän ääressä ja syventyä lehtiin ja esitteisiin.

Yksinkertainen pakkaus näyttää kivalta, voidetuubin alla on Arelan esite, jonka kuvia ihastelin. Pian muuten palaan täällä blogissa vähän tarkemmin tuohon Philosophyyn, joka on juuri saapunut Sokoksille.
Mahtava, kun oli pitkästä aikaa ihan kokonainen vapaapäivä, sai vaan fiilistellä, syödä hyvin ja vähän siivoilla.

4 Comments

  1. Hei, kuinka sisustuksen koodi palvelee pääsiäisen aikaan? Terv. Tipu:-)

  2. VAADIN Arelan lahjaa näytille mahdollisimman pian! Rakastan niitä tuotteita ja uutta esitettä kun minäkin tuossa hetki sitten selailin, odotan tosi innolla kesän mallistoa. 🙂

  3. Anne

    Heippa Tipu 🙂
    Koodi on ensi torstaina auki klo 16.00 saakka ja Pääsiäislauantaina klo 11-14 eli normilauantain mukaisesti. Tervetuloa!