Olen pääsiäisen vietossa Kokkolassa. Pieni loma ja irtiotto kiireestä tekee hyvää. Nyt ei ole mitään töitä muutamille päiville, saan vähän lepoa, jotta jaksaa taas innolla arkea.

Napsin vähän fiiliskuvia vanhemmilta ja siskolta Valkoisesta Harmajasta. Saan aina paljon inspiraatiota kotona käydessäni. Yläkuvassa valkoista sohvaa koristavat äidin kirjomat tyynyt. Äiti on tehnyt aivan upeita erilaisia kirjottuja tyynyjä. Minäkin saan oman tuollaisen.

Äidin pääsiäiskoristuksia – itse maalattuja pääsiäismunia vadilla. Pidän juuri tällaisista yksinkertaisista ja itse tehdyistä somisteista.

Ruokatilan ikkunalaudalla on upeat Georg Jensenin teräskynttilänjalka ja kaadin. Seiniä koristavat tietysti isän maalaukset.

Äiti on keksinyt ompeluttaa huput Artekin satulavyötuoleihin. Näin niihin saa vähän vaihtelua, sillä klassikkotuoleja katsotaan vuosikymmeniä. Rento lookki on kiva. Jaksan aina ihastella tuota kookasta Ingo Maurerin kattovalaisinta.

Vanhempien makuuhuoneen seinällä on sekalainen kollaasi isän maalauksia. Kuten olen sanonut aiemminkin, pidän erityisen paljon randomisti kootusta kollaasista, jossa on sekalaisia tauluja sekalaisin kehystystavoin.

Olen edelleen aivan ihastunut vanhempien makuuhuoneessa olevaan Svenskt Tennin kukkatapettiin. Ja miten hyvin myös Missonin siksakkiset tyynyt passaavat sen kanssa.

Sain kevääksi uuden laukun ja lenkkarit – kiitos Lumi ja Adidas. Kyllä nyt kelpaa. Olin haaveillut luonnonvaaleasta cross body-laukusta ja lenkkareitahan ei tosiaan voi olla liikaa.

Olen myös oleillut siskon luona. Tänään oltiin pitkään terassilla ottamassa aurinkoa ja kaffettelemassa heidän touhuilujen lomassa. Sisko on myös yhdistellyt niin taitavasti koristetyynyjä. Ihana kun värejä on sekoiteltu, eikä kokonaisuus näytä liian harkitulta.

 Lasten ja isin taide on sulassa sovussa Suvilla.

 Pieni pilkahdus keltaista kukkasen muodossa tuo Valkoisen Harmajan makkariin pääsiäistunnelmaa.

Siskon pikkutyttö rakastaa vaatteita, on vissiin tullut vähän tätiinsä. Tässä Puppy on somistettu tyylikkääseen kevätasuun.

Mukavia pääsiäisen rippeitä kaikille!

6 Comments

 1. Wau! Sun isän työt on superhienoja! Kävin kuikkimassa niitä hänen sivuillaan! Hyvää pääsiäistä!

 2. Kauniita koteja,oikein silmä lepää.
  Lähetin sinulle kommentin ja kysymyksen postukseesi :Satunnaisia ihania (muistaakseni oli sen nimi).

 3. Anne

  Kiitos Katja 🙂 olen kyllä samaa mieltä. Ihanaa loppupääsiäistä myös sinulle!

 4. Anne

  Kiitos Marjori 🙂 käynpä katsomassa tuon kysymyksen ja vastailen!

 5. Kertoisitko, minkälainen valo tuosta Maurerin kattovalaisimesta tulee?

 6. Anne

  Siitä tulee tehokas mutta pehmeä valo. Se antaa hyvän yleisvalon tilaan, valo ei kohdistu vain pöydän pintaan vaan se hajoaa koko tilaan.