Voi että miten rakastan pellavaa. Moni teistäkin on kysellyt meidän makuuhuoneen luonnon pellavan sävyisestä ohuesta päiväpeitosta. Kyseistä kangasta ei enää ole saatavilla, mutta nyt olen löytänyt ihan mielettömän vaihtoehdon lirulle pellavapäiväpeitolle. Linumilta on tullut ohut pellavapäiväpeitto, sitä saa neljässä värissä, eli valkoisena, luonnonvärisenä, vaalean harmaana ja mustanharmaana.

Peitot saapuivat juuri Koodiin ja lainasin yhden kotiin kuvattavaksi. Tämä vaaleanharmaa sopisi ihan täydellisesti meidän kotiin. Täytyy malttaa vielä mieli, koska meillä on ihan hyvä peitto, mutta jos jossain vaiheessa hankin toisen päiväpeiton, se on varmasti tällainen.

Ruokakaupan neilikat ovat ihan kivoja, kun ne leikkaa suhteellisen lyhyeksi ja asettelee tiiviiksi pyöreäksi kimpuksi. Kestävät ihanan kauan maljakossa.

Miten helppo tuollainen ohut päiväpeitto onkaan. Yöksi sen voi mytätä vaikka tuolille, eikä se haittaa vaikka vähän rypistyisikin. Raskaat ja isot toppapeitot eivät ole minun juttu. Muutenkin pidän eniten rennoista puolipetauksista, näissä kevyt peitto on omiaan. Plussaa tietysti mattaisesta pinnasta, olen ennenkin ihmetellyt sellaisia liukkaita toppapeittoja, eihän niiden päällä ole edes kiva loikoilla.

Tyynytestailuja. Ihana auriko tekee huoneesta valoisan ja sitä haluaa korostaa heleillä tyynyillä. Nyt sängyllä on Svenskt Tennin kukkatyynyt ja äidin kirjailema huopatyyny. Roosa tyyny on Hayn, se kuuluu kyllä olohuoneen sohvalle, testasin vaan väriä makkariin.

Neiti seurailee touhujani. Suloinen nappisilmäni.

4 Comments

  1. Anne

    Juu, jäi kyllä vähän hintsuttamaan tuo päiväpeitto, mutta kun on melkein samanlainen jo ennestään niin ei saa hamstrata 🙂 Ja assari on tietty ihan huippu!

  2. missä syreeneitä myydään vai ovatko ihan kotipihasta?

  3. Anne

    Ostin syreenit kukkakaupasta, Piia Jaalalta, mutta varmasti syreeneitä löytyy muistakin laadukkaista kukkakaupoista. Meidän pihan syreenit ei vielä ihan ole kukassa 🙂