Perjantaina suuntasin jo aamusta Helsinkiin, olin sopinut ohjelmaa koko päiväksi ja illan päätteeksi vielä piipahdin Aussie blog awards-juhlissa.  Yllä oleva instagram-kuva kertoo, että päivä sujui mukavissa touhuissa.

Aloitin päivän tapaamalla keskustan Sokoksella Gaudin edustajan, joka esitteli minulle tätä italialaista vaatemerkkiä. Jos pidät naisellisista vaatteista, joissa on yksityiskohtia, tämä kannattaa katsastaa. Merkin kevään väriteemat olivat herkullisen hedelmäisiä. 

Itse ihastelin t-paitoja ja farkkuja – tietysti, koska ne ovat sitä ominta tyyliäni. Pääkalloteepparissa on upeat värit. Kiitos vaan Hannalle mukavasta tapaamisesta ja kaffihetkestä!

Seuraavaksi suuntasin sovittuun tapaamisen Dieselille, jossa sain kattavan farkkuesittelyn. Sehän sopi minulle. Taas tuli vähän lisää tietoa farkuista ja materiaaleista. Oli myös mielenkiintoista kuulla kuinka Dieselin farkkuihin oikeasti panostetaan suunnittelussa ja valmistuksessa. Farkuissa on eroa ja sen huomaa kun pukee jalkaan laadukkaat versiot.

Dieselillä on myös hienoja kenkiä ja asusteita. Tuollaiset farkkukankaiset avokkaat sopisivat upeasti esimerkiksi juhlavan mekon pariksi juhliin. Materiaalin ja kuvioinnin raffius tuo hienosti kontrastia klassiseen avokkaaseen. Asiallinen pikkumusta muuttuisi kätevästi vähän edgymmäksi tällaisella kenkävalinnalla

 
Uskotteko, että kuvan farkkuasut ovat college-kankaisia! Aika mieletön keksintö, tehdä mukavasta ja pehmoisesta kollarikankaasta farkkuasuja. Kokeilin tuollaisia farkkuja ja voitte uskoa, että ne olivat kerrassaan mukavat jalassa. 

Dieseliltä kiirehdin vielä kolmanteen tapaamiseen. Suikkasin Uudenmaankadulle Arelan liikkeeseen. Siellä sain tutustua tämän kotimaisen merkin uuteen puuvillamallistoon. Arelahan on tunnettu upeista kasmirneuletuotteistaan.

Arvatkaa vaan rakastuinko tähän mallistoon. Miten ovela keksintö, trikoopuuvillainen paitapusero.

Ja malliston ihanan pehmoiset trikoosamettiset college-paidat tiestysti ovat täysin vastustamattomia. Alaosaksi on tarjolla college-kankaisia housuja, nyt niin trendikkäitä.

Mukavien tapaamisten jälkeen kello olikin jo niin paljon, että suuntasin kohti illan ohjelmaa, eli Aussie Blog Awardseja. Tiedossa oli lisää mukavia tapaamisia!

”Pakollinen” juhlatarjoilukuva. Mutta tuossa onkin ideaksi asti, sillä juhlan noutopöytään on hyvä saada jotain koroketta osalle tarjottavista, näin kattauksesta tulee mielenkiintoisempi ja ruokia on myös helpompi ottaa. Tässä on käytetty näpsäkästi viinilaatikkoa korokkeena.

 (bleiseri ja nahkahousut H&M *molemmat saatu / t-paita H&M / laukku Chanel)
Sitten vielä illan asukuva. Tällä kertaa vältin mekkoa ja valitsin asukseni löysät mustat nahkahousut, valkoisen t-paidan ja H&M:n uuden Conscious collectionin valkoisen jakun. Asusteina tietysti ylellisin laukkuni ja jalassa mustat Givenchyn avokkaani. Meikki on tehty Sokoksella Make Up Storen tuotteilla. Kuvassa ei näy kovin hyvin, mutta luomilla on aika kirkasta oranssia luomiväriä ja huulilla vastapainoksi näyttävää pinkkiä. Halusin aika värikkään meikin mustavalkoisen asun pariksi.


Oli kyllä aika mahtava päivä! Tapasin niiiiiiin paljon ihania ihmisiä, että olen vieläkin ihan sekaisin. Miten kiva oli illalla nähdä teitä niin monia bloggarikavereita – lähetän teille kaikille ihanuuksille paaaljon sydämiä! Tuntui taas, että aika meni siivillä, enkä varmasti ennättänyt jutella kaikkien kanssa tarpeeksi. Erikoiskiitos Adalminalle kuvaajanani toimimisesta 🙂 (olisit revennyt suurimmalle osalle niistä kuvista, joita löysin kamerasta -mun ilmeet!!).

Lopuksi vielä paljon onnea kaikille gaalassa voittaneille!!

17 Comments

 1. Hei! Luin tuossa jokin aika postauksen tämän kauden tulevista sisustustrendeistä, mutta en kuolemaksenikaan muista missä jutun luin. Olin varma että se oli tässä blogissa mutta nyt en enää löydä postausta…

  Siinä puhuttiin mm. että massiiviset divaanisohvat ovat out. Ja olisko viitattu ehkä Avotakkaan? Oliko se sinun blogista tai oletko ehkä törmännyt kyseiseen tekstiin?

 2. Hih, olen huomannut, että kun räpsii kuvia tarpeeksi monta niin kyllä sieltä joukosta muutama julkaisukelpoinenkin löytyy 🙂 Oli kiva nähdä, toivottavasti tavataan pian uudestaan! Ehkäpä lost in Turku part 2. 🙂

 3. Hei, kaunis tuo HM:n jakku. Katselin itse sitä samaa, mutta on jo verkosta loppu. Harmi. Voin vain lohduttautua sillä, että muutenkin leveille harteilleni isohkon oloiset olkatoppaukset eivät olisi takuulla istuneet. :-/
  t. mimi

 4. Tuo viimeinen kuva sinusta kertoo, että kuulut vahvasti muodin pariin! Niin kaunis sinä, vähän runsaammassa meikissä ja vähän runsaammassa hymyssä! Osaat ja olet upea!

 5. Ihanaa, että olit mukana juhlinnassa – oli kiva nähdä! Ja Gaudilla on tosi kivoja vaatteita, pääsin myös tutustumaan niihin etukäteen.

 6. Anne

  Minä ainakin olen kirjoittanut joskus aiheesta sellaisessa postauksessa jossa ennustettiin sisustustrendejä, olisko siitä jo noin vuosi aikaa. Mutta en kyllä ole viitannut Avotakkaan omassa jutussani. Ehkä jossain muualla olet siihen törmännyt.

  Mainitsin omassa näkemyksessäni, että sellaiset kantikkaat halvat divaanisohvat ovat out, tai eihän ne koskaan ole edes muotia olleetkaan. Mutta uskon, niiden suosion hiipuvan. Periaatteessa en ole divaanisohvia vastaan, mutta minusta niitä kannattaa harkita, kun on oikeasti sellainen paikka mihin se on paras vaihtoehto ja usein ei ole näin. Yleisesti sohvan mallit ovat aika siroja ja niissä on ilmaa alla, eli sellaiset maahan saakka tulevat kantikkaat mallit, joissa on vaahtomuovipatjat, ovat nounou 😉

 7. Anne

  Hihii, pakkomielteet on piristäviä. Tosiaan herkulliset sävyt tuossa pääkallossa, tulee mieleen oikein oranssi mandariini. 🙂

 8. Anne

  Totta tuo, parhaat kuvat ovat yleensä niitä "salaa" otettuja. Nyt vaan mä selitin jokaisessa kuvassa niin paljon, että tulos oli aika jännittävä :))))

  Oli kyllä mukava nähdä ja toivottavasti tavataan pian uudelleen!

 9. Anne

  Ihastuin heti tähän jakkuun kun näin sen showroomilla pressipäivänä. Matsku on ihanaa puuvillaista ja mallikin kivan suora. Nuo olkatoppaukset on muuten helposti irroitettavat, katsoin jo ;))

 10. Anne

  Juu, tykkään siitä kovin eli olin onnekas kun sain sen 🙂

 11. Anne

  Juu, oli tosi kiva nähdä 🙂
  Gaudilla on tosiaan näyttäviä italialaishenkisiä vaatteita – upeita värejä kerrassaan.

 12. Oi, kävin juuri viikolla Arelalla hypistelemässä noita puuvillavaatteita – luulen, että on pakko kotiuttaa tuo harmaa kauluspaita vielä. Se oli niin pehmeä ja turvallinen, mutta kuitenkin siisti. Aika harvinainen yhdistelmä vaatteelle. Tuollainen myös varmaan pysyy hyvänä vuosia, vaikka sitä miten paljon käyttäisi, eikä mene pois muodista. Tykkään muutenkin Arelasta kovasti, nykyään tuntuu harvinaiselta löytää vaatteita, jotka on suunniteltu kestämään aikaa niin hyvin kuin Arelan vaatteet 🙂 odottelen siis innolla asukuviasi!

 13. Hei saisinko linkin kirjoitukseen? En löytänyt sitä haasteet-osiosta.

 14. Anne

  Ihania tosiaan nuo trikoiset kauluspaidat 🙂 postaan pian asukuvan, jossa näet minun paitani asussa. Arvostan myös tosi paljon hyvää ja kotimaista suunnittelua.