Ensimmäisenä minulla on kunnia ilmoittaa Sokoksen Philosophy-kilpailun voittaja!
Voitto osui tällä kertaa seuraavalla kommentoijalle:


Anonyymi18/4/14 20:54
Sarja ei ole tuttu, erittäin mielelläni tutustuisin. Vain tuoksua olen tuoksutellut kaupassa ja ihastuin siihen kovasti.
Kommentissa oli sähköpostiosoite, ja olen jo ollut voittajaan yhteydessä.

Kiitos kaikilla kilpailuun osallistuneille! Jos voitto ei osunut tällä kertaa kohdalle, ei hätää, sillä Philosophyn tuotteita on nyt saatavilla Sokoksista ja Emotioneista. Myös Sokoksen verkkokauppa toimittaa näitä ihanuuksia.

Käväisin Helsingin Sokoksella tututustumassa Philosophyn osastoon. Todellakin keidas täynnä kauniita purkkeja ja mielenkiintoisia tuotteita.
Raikkaat pakkaukset, ihanat tuoksut ja tehokas hoito.
Suihkutuotteiden nimet houkuttelevat testaamaan.
Toivotan suurella ilolla Philosophyn tervetulleeksi!
”yhteistyö”

4 Comments

  1. Osaisitko sanoa, mikä hurmaava kangas oli uusimman Divaanin Lisa Sounio-Ahtisaaren kodin vanhoissa nojatuoleissa? Raparperi-kukka -kangas. Ei ollut Svenskt tennin, mutta kovin tutulta vaikutti… Kiitos 🙂

  2. Anne

    Oi että, en ole nähnyt tuota lehteä, mutta käynpä kurkkaamassa ja vinkkaan jos satun tunnistamaan kankaan. 🙂

  3. Löysin kuin löysinkin kankaan tiedot. Englanniksi vaan raparperi googleen ja fabric niin johan alkoi löytyä. Eli kyseessä oli ruotsalaisen Jobs handtryck 'in kangas. Kurkkaappa! Svenskt tennin tyylinen. Ihania laukkuja ja tarjottimia myös… Ehkä onkin sulle jo tuttu?!

  4. Anne

    Oi vitsit, kurkkasin kankaan, se on ihana 🙂 Jobsin kankaat on tuttuja, mutta en kyllä olisi muistanut tuota kuosia, enkä ole niitä pitkään aikaan käsitellyt kun meillä ei ole niitä omissa valikoimissamme tällä hetkellä.