Hejppahej, näpytän teille välikuulumiset ja kuvitan parilla kuvalla meidän ruokatilasta. On ollut aika kiire viikko. Hektisen viikon päättää huominen Helsinki-päivä. Tiedossa on muutama kiva palaveri ja illemmalla Aussie-blogigaala.

Kuvissa esiintyy taas meidän ihana ruokapöytä, nimeltä kootut kappaleet – mutta miten siitä tykkäänkin. Olen saanut myös tauluja seinille, innostun kovasti tuollaisista sekalaisista ryhmityksistä.

Olen kyllä kovasti rennon tyylin ystävä, liian harkitut jutut eivät sovi meitsin luonteelle.

Tällainen lyhyt veto tänään. Palataan pian, sitten taas uudet kertomukset.

9 Comments

 1. Tykkään kovasti noista värikkäistä tauluista, ja juuri tuollaisena sekaisena ryhmänä. Eikä tuossa teidän ruokapöydässäkään ole mitään vikaa. =))

 2. On kyllä niin kaunista, sopivan harkittua. Tuo rennon tyylin toteuttaminen vaatii paljon enemmän taitoa kuin harkitun! 🙂 Harmi kun missasin blogigaalat mutta ens kerralla uusi yritys!

 3. Anne

  Kiitti Riesu 🙂 minäkin tietysti rakastan noita isäni maalauksia. Ja tosiaan, liian harkitut kollaasit eivät ole niin mieleeni, kuin tällaiset sekalaiset ryhmitelmät, näissä jotenkin jokainen taulu pääsee omana itsenään kunniaan.

 4. Anne

  Niin totta Sanna 🙂 Kehotan ihmisiä luottamaan enemmän intuitioon, kun tarkkaan harkintaan. Jos on löytänyt oman tyylinsä, ei tarvitse miettiä liikaa mikä sopii yhteen, kun kaikki oman tyylin jutut nivoutuvat kuitenkin luontevasti yhteen. Tuon tauluasetelman tekaisin yksi ilta seinälle silleen, että hain kaikki irtotaulut esille, ja aloitin laittamaan niitä seinään yksi kerrallaan miettimättä ollenkaan kokonaisuutta. Kas, siitä tuli just hyvä. Jos olisi oikeasti alkanut valita teoksia, miettiä liikaa mitkä sopii yhteen ja minkä väriset kehykset ja kuinka paljon väliä ripustukselle jne. en usko että se näyttäisi noin kivalta. En muutenkaan pidä niin paljon ihan symmetrisistä taulukollaaseista. Näin tää on helppoo 🙂

 5. Anne

  ai niin, vouhotin taas, että unohdin sanoa tuosta gaalailusta – olisi siis ollut huippista nähdä tietty, mutta ens kerralla sit!

 6. Hei! Mitä puuta teidän ruokapöydän kansilevy on? Onko se käsitelty jollakin maalilla, millä värillä?

 7. Anne

  Kansi on tammea, siinä on öljykäsittely. Usein öljy tekee tammesta tosi tumman,mutta tämä pinta on jättänyt tammen raa'an sävyiseksi, en tiedä mikä öljy on kyseessä. Pinta näyttää melkein valkoöljytyltä.

 8. Hei, onko pöytä HAY:n? Se on kaunis! Tarvitsen uuden pöytälevyn, ja tuo voisi olla juuri sopiva. Entä mikä on tuo lamppu pöydän päällä? Hieno. En ole sellaista ennen nähnytkään.

 9. Anne

  Pöydän jalat on Hayn ja kansi Muuton Split-pöytään kuuluva, kantta ei saa erikseen, minulle se tuli kuljetusvaurion seurauksena. Mutta siis on ihan massiivitammea, sellaisen voi teettää vaikka puusepällä.

  Valaisin on tosiaan klassikkomalli, Flosin Viscontea. Tykkään siitä juuri siksi kun se ei ole niin yleinen 🙂