(takki Tiger of Sweden*saatu Jenny’s Storesta / college By Malene Birger / 
nahkikset Zara / tennarit H&M / laukku Chanel / kaulakoru Edblad)

Pirteät terveiset Turusta! Hektisen viikon päätteeksi oli tänään vielä muutama tunti töitä Koodissa. Tänään lauantaina myös avattiin meidän naapurissa Jennyn upea Jenny’s Store-liike, jonka meidän Tomi on suunnitellut. Piti piipahtaa hetimiten katsomassa lopputulos, eilen aamulla piipahtaessani kauppa oli muuten valmis, mutta vaatteet puuttuivat. Tänään aamulla kaikki oli saatu kuntoon ja liike pursusi ihania juttuja.

Ette tiedä miten ihana tunne tällaiselle värittömälle ihmiselle on kulkea tuollaisessa iloisen värikkäässä takissa. Oikeasti tuntuu, että siitä leviää iloa ympärille – toivottavasti, sillä ainakin itselleni tulee annos energiaa. Vaatteillakin sitä näemmä saa.

Kaulassa killuu Edbladin tähtikoru. Piipahdin eilen Sokoksella työjuttujen puitteissa, mutta en malttanut ohittaa Edbladin hyllyä, siellä oli -40 % alennuksella joitakin koruja ja ostin tällaisen itselleni.

Jenny’s Storesta puolestaan ostin tänään tuon By Malene Birgerin collegen, jota olin himoinnut jo jonkin aikaa. Paita on muuten päällä vielä paljon ihanampi kuin uskoinkaan. Täytyi heti pukea se kassista päälle – malttamaton minä.

Jaahas, nyt kutsuvat taas työt….kiireellinen viikonloppu taas tulossa! Koittakaahan te lepäillä ja ladata energiaa. Onneksi tulee Formulat, sellainen pieni kevennys viikonlopun urakan väliin.

2 Comments

  1. Mieletön asu, kaikki sen osat, niin täydellinen yhdistelmä, muttei kuitenkaan liian "matchy matchy" 😉

    -H

  2. Anne

    Kiitos, tykkäsin itsekin tästä kokonaisuudesta tosi paljon 🙂