Pieni satunnainen kuvapläjäys päivään. Miten rakastankaan syreenien hentoa sävyä ja tuoksua. Sohvapöydällä on tällä hetkellä tuollainen herkkä lajitelma, eli muutama tuoksukynttilä ja pari syreeninoksaa. Tällaisella setillä tulee hempeä fiilis.

Sohvalla vaihtuu vähän väliä tyynyt. Nyt kasassa on Missonin ruskea painettu tyyny ja By Nordin pitkulainen neuletyyny. Kyllä noita vasten on mukava painaa pääkky, kun haluaa ottaa nokoset. Koodiin on muuten saatu juuri pari päivää sitten lisää kuvan Missonin tyynyjä, myös oranssissa sävyssä!

Kirjahyllyn yksityiskohtia. Sekalaiset kirjapinot tuovat rentoutta, onpa siellä välissä isännän nuottimappikin. Georg Jensenin Ilse-rasian alla oleva laatikko on tyhjä, en vaan ole raaskinut heittää sitä pois, jotenkin tuo rasia on kivempi laatikon päällä. Hassuja juttuja nämä asetelmat.

Ihanaa ja energistä päivää!

2 Comments

  1. Kaunis sävy syreeneissä 🙂 asetelmat ovat ihania. Mutta auta armias, jos joku perheessä ei tajua, että esim lipaston päällä on täydellisesti aseteltu asetelma, ja sitten siihen vaan lasketaan avaimet, tai puhelimet tms tms 🙂

  2. Anne

    Hei toi on just sitä, joskus asetelmiin ilmestyy ihmeellisiä muunnoksia – etenkin eteisen lipastolle tai sohvapöydälle :))