Äitienpäivä lähestyy ja nyt on oiva hetki miettiä miten äitiä muistaa. Ihanat hemmottelut ja huomiot ovat ne tärkeimmät, mutta onpa mukava myös vähän lahjoa äitiä. Sokoksen yhteistyön puitteissa kiertelin tavaratalossa ja valitsin omia lempivaihtoehtojani äitienpäivälahjoiksi.


Asustevinkkejä

Yllätys voisi olla melkoinen, kun äiti avaisi paketista sievät kevätkengät. Kenkien koon saa helposti selville, joten miksei voisi yllättää myös tällaisella epätavallisemmalla lahjalla. Kuka nainen ei ilahtuisi kauniista ballerinoista. Molemmat vaihtoehdot Sokoksen Vagabondin mallistosta.

Ihana huivi sopii lahjaksi kaiken ikäisille äideille. Pikkulompakot ovat myös kivoja lahjaideoita, sillä itse ainakin huomaan, että uuden lompakon ostamista lykkää helposti. Huivi ja lompakot Tiger of Sweden.

Tai miksei lahjaksi voisi antaa iloisen väristä ja ylellistä lompakkoa. Sen perusmustan kukkaron voi aina siirtää hetkeksi sivuun ja iloita herkullisen värisestä rahapussista. Kukkaro tulee kaivettua aika usein laukusta, joten lahja pysyy hyvin mielessä.

Kuntoiluun ja vapaa-aikaan

Tuntuu, että nykyään kaikki kuntoilee. Vaikka kävisi kuntosalilla ja lenkillä, tulee kahvakuula tarpeeseen, sillä sitä voi huomaamattaan käyttää vaikka telkkaria katsoessa. Tällaisen antaisin omalle äidilleni lahjaksi.

Jos kahvakuula on oiva lahja, niin on myös mukava oloasu, joka sopii kotoiluun ja urheiluun. Kuvan asu Sokoksen urheiluosastolta CMP-merkiltä.

Vapaa-aikaan kuuluu myös rentoutuminen mielenkiintoisen kirjan parissa. Oma valintani kohdistui kirjaosastolla tällä kertaa Tove Janssonin elämänkertateokseen. Mielenkiintoinen persoona, jonka elämästä lukisi mielellään.

Kauneudenhoitoon ja hemmotteluun

Kuinka usein äiti muistaa itse ostaa kylpytakin. Ihan parasta hemmottelua on kääriytyä unelmaisen pehmeään kylpytakkiin. Kuvan muhkea kylpytakki on vuodevaateosastolta bongattu, Beach Housen valmistama.

Mahtava lahjaidea on kokonainen hiusten hellimissetti. Tässä Cutrinin tehokkaat Bio+ -tuotteet; shampoo, hoito ja seerumi. Lisäksi We Care Iconin harja ja Tangle teezer-takkujen selvittäjä. Näillä äiti saa kuontalon kuntoon.

Ihonhoitotuotteita tarvitaan aina. Lumenen uusi Bright Now-sarja hoitaa ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti. Kuvassa päivävoide, yövoide ja kaksi erilaista seerumia. Itse olen pitänyt sarjasta kovasti.

Sokoksen ja Emotionin uusiin kosmetiikkamerkkeihin kuuluva philosophy on todella mielenkiintoinen uutuus.

Lahjaksi poimisin esimerkiksi hope in a jar-kasvovoiteen, se sopii kaikille ihotyypeille, joten lahjaksi oiva valinta. Ja kuulkaa tuota senorita margaritaa vaan ei voi vastustaa. Mikä mieletön tuoksu ja koostumus siinä on. Tuotteessa yhdistyy shampoo, suihkugeeli ja kylpyvaahto – eli ylellisyyttä suihkuhetkiin. Purkin kyljessä on hauskasti drinkkiohje – joku voisi siis tarjoilla äidille tämän suihkutuotteen kylkiäisenä myös ohjeen mukaisen drinkin.
 
Hajuvesi kuin kukka, sekä pullon, että tuoksun muodossa. Marc Jacobsin Daisy on kaunis lahja.

Kotia sulostuttamaan

Tekstiilifriikkinä en voi ohittaa ihania vuodevaatteita ja torkkupeittoja. Hyvä lahjasetti on vaikkapa trikoiset tyynyliinat ja pehmonen torkkupeitto. Nämä kaikki Beach Housen mallistosta.


Voiko ihania astioita olla tarpeeksi… Lahjaksi voi antaa muutamia osia jostain kauniisti väritetystä tai kuvioidusta astiastosta. Niitä voi hyvin yhdistellä arjen yksiväristen astiasarjojen joukkoon. Nyt ihastuin näihin Röstrandin Mon Amie-astioihin. Sinivalkoinen on niin raikkaan näköistä. Pellavaservetti on Moltexin.

Myös kaunis Swedish Grace-astiasto ihastuttaa pastellisilla sävyillään. Vaaleanpunaiset mukit olisivat ihanat.

Äiti voisi ilahtua myös uusista värillisistä juomalaseista. Oma suosikkini on tällä hetkellä Iittalan Kartio tuossa kauniissa oliivin vihreässä sävyssä. Kattaukset saavat ihan uutta eloa värikkäillä juomalaseilla. Eri värejä voi myös sekoitella keskenään.

Muistetaan helliä äitiä aina ja erityisesti äitienpäivänä!

Teema jatkuu myös Sokoksen sivuilla, pääset katsomaan vinkkini tästä.

”yhteistyö”

6 Comments

 1. Minä olen ainakin tykännyt näistä yhteistyöpostauksistasi, ovat kattavia ja inspiroivia. Kiitos siis vinkeistä!
  Kiinnitin nyt huomioni Lumenen tuotteiden alla olevaan vohvelikankaaseen/-pyyhkeeseen. Löytyykö sekin Sokoksen valikoimista?

 2. Anne

  Ihan älyttömän kiva kuulla 🙂 kuten olen sanonut, näitä on tosi mukava tehdä myös.

  Tuo pyyhe on omasta kaapistani ja tällä kertaa ei Sokoksen valikoimista.

 3. Nuo Philosophyn tuotteet on vajaan viikon testauksen perusteella kyllä tosi hyviä. Tuoksu vähän tymäkkä, mutta se haihtuu onneksi nopeasti:)

  Tuollaiset Beach Housen lakanat olisivat kyllä ihana äitienpäivälahja!

 4. Anne

  Kiva kuulla, mäkin oon tykännyt hirmusti Philosophyistä. Tosiaan tuoksut ovat ovelia, mutta jotenkin "puhtaan neutraaleja" ja suihkujutussa ihanan freesin nami, joka tietty vaan viivähtää iholla.

  Beach Housen lakanat on niin pehmoiset 🙂