Olette nähneetkin jo monessa asukuvassani minun Arelalta yhteistyön puitteissa saamiani vaatekappaleita. Arela on kotimainen yritys, joka on tunnettu ylellisistä kasmirneuleistaan. Viime aikoina yritys on laajentanut kokoelmiaan myös puuvillamallistolla. Siitä olen saanut itselleni kolme ihanaa vaatetta. Mallistossa on ihan uutukaisina myös vilpoisia trikoopuuvillamekkoja, kutkuttavia ovat myös kesäkasmir-neuleet – kuulostaa mielettömältä.

Arelan valikoimaa voi ostaa merkin omista liikkeistä Helsingistä ja Tampereelta, kivijalkamyymälöiden lisäksi palvelee myös nettikauppa.

Kevään ehdottomaksi lempivaatteekseni on noussut tämä Arelan Love Sweatshirt. Materiaali on puuvillatrikoota, mielettömän pehmoinen päällä. Sanomattakin on selvää että harmaa sävy iskee minuun, mutta tästä löytyy myös houkuttelevan herkulliset vaaleansininen ja pinkki. Myös musta versio olisi mieleinen.

Paita on leikattu kauniisti, se tuntuu hyvältä päällä. Kokeilin sekä omaa kokoani, että numeroa suurempaa. Molemmat koot toimivat hyvin, mutta itse päädyin valitsemaan omaa kokoani suuremman, koska pidän paljon erityisen väljistä paidoista.

College on ollut minulla käytössä lukemattomien erilaisten asuyhdistelmien kanssa. Yleisimmin olen yhdistänyt paidan perusfarkkuihin, tiukempiin tai boyfriendeihin. Valkoisten farkkujen kanssa kokonaisuus on tosi raikas.

Arelan mallistosta löysin itselleni myös pitkään hakusessa olleet siistit college-housut. Rauni trousers-housut on leikattu niin hyvin, että vaikutelma olohousuista katoaa. Näitä olen käyttänyt avokkaiden kanssa, sekä silkkipaitaan yhdisteltynä, että kevyen pellavaisen t-paidan kanssa.

Rauni-housut ovat päässeet myös työpäivinä ylle. Paitaa ja kenkiä muuttamalla housujen tyylikin vaihtuu. Herrainkengät ovat ovela valinta käärittyjen lahkeiden pariksi. 

Ihastuin tähän rentoon Jules button-up-paitapuseroon ensimmäistä kertaa instagram-kuvan perusteella. Luulin ensin materiaalin olevan puuvillapopliinia, mutta paita onkin puuvillatrikoota. Miten oiva materiaali väljälinjaiselle paitapuserolle. Voitte uskoa, että tämä on erittäin mukava päällä.

Julesia on saatavana myös harmaameleerattuna ja mustana. Selkäpuolella on laskos, joten selästä paita on kauniin laskeutuva malliltaan.

Jules on niin pehmoista materiaalia, että sen voi pukea myös hameen tai housujen vyötärön sisälle. Tässä olen yhdistänyt paitapuseroon kuminauhavyötäröisen pitsihameen.

Arelaa voit seurata seuraavissa medioissa:

Facebook 
Instagram 
Pinterest 
Twitter 

Pakko sanoa, että ihailen aina Arelan ihania instagram-kuvia, niin kauniin harkittuja.

”yhteistyö”

16 Comments

 1. Nuo paidat ovat kyllä ihania – molemmat. Samoin housut ovat monikäyttöiset ja varmaan kivat jalassa. Itse olen käynyt Arelan sivuilla huokailemassa mekkojen perään;)

 2. Nuo jälkimmäiset kuvat ovat aivan ihania – Suomen kesä ! Haaveilen edelleen noista harmaista housuista – ehkä kesällä, jos ja kun pääsen käymään !

 3. Mulla on tuo collari ja tykkään siitä todella paljon. Ja asiakaspalvelu nettikaupassa oli aivan mahtavaa. Sain vastauksen kysymykseeni puolen tunnin sisällä ja ilta- aikaan.
  Seuraavaksi varmaan ostoslistalleni päätyy tuo Jules ja kieltämättä ne kesämekotkin houkuttelivat siellä.

 4. Moikka, mitkä nuo ihanat viidakkokuosiset tyynyt ovat taustalla? Ovatko saatavilla Koodin nettikaupasta?

 5. Voi kuinka kauniita kaikki! Todella tyylikkäitä kokonaisuuksia 🙂 Kysymykseni ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta tyylisilmäsi vaikuttaa niin upealta, että rohkenen kysyä hieman sisustusneuvoa. Olemme nimittäin rakentamassa uutta omakotitaloa ja keittiöön on suunniteltu luonnonvärisen tammen värisiä alakaapistoja (yläkaappeja ei lainkaan). Keittiöön tulee betoninharmaa laatoitus, mutta samassa tilassa oleva olohuone tulee olemaan parkettia. Olen aivan ihastunut valkoöljyttyyn lehtikuusiparkettiin (timberwise), mutta mietin, riiteleekö se liikaa keittiön tammikaappien kanssa? Mitä olet mieltä – näin ajatuksen tasolla – voiko kyseisiä puulajeja sekoittaa? Vai olisiko valkoöljytty tammiparketti sitten kuitenkin varmempi valinta? Suurkiitos avustasi!

 6. Anne

  Niin ovat, molemmat rentoja, mutta tyylikkäitä. Ne mekot on tosi kivoja, jos olisin mekkotyyppi kotiuttaisin ehdottomasti sellaisen!

 7. Anne

  Kiitos 🙂 Suomen kesä on kyllä parasta! Harmaita housuja voin suositella ja hei voithan tilata ne nettikaupastakin. Just mallailin omiani ihanan valkoisen musliinitopin kanssa, mieletön helleasu 😉

 8. Anne

  Mahtava kuulla! Arela on kyllä ihana pieni yritys, kaikki on ajateltu viimeisen päälle, pakkauksista lähtien.

 9. Anne

  Ai jai ne huivit on varmaan ylellisiä! Talvella hankin ehdottomasti sellaisen.

 10. Anne

  Kiitti, kiva kuulla 🙂

  Minusta ei riitele, eli valitsisin kyllä sen lehtikuusiparketin (on aivan ihana). Muutenkin puulajeja voi vähän sekoitella, ei sekään näytä kivalta, että kaikki on samaa valkokuullotettua puunsävyä kaapeista lattioihin ja pöytiin 🙂 Sitäpaitsi nuo puulajit ovat kuitenkin sävyiltään neutraaleja. Ennemminkin ongelmia tulisi oikein raisujen ja punertavien puunsävyjen yhdistelyissä.

  Eli siitä vain, tammea ja lehtikuusta – hyvä tulee!

 11. Anne

  Suosittelen noita pöksyjä 🙂 Kysymäsi paita on HM:n college.

 12. Anne – no Suomen matka toteutui, ehka olim hieman 'wimp' – mutta paadyin sitten kuitenkin mustiin Rauni housuihin. Mutta on ne ihanat ! Kiitos suosituksesta. Ostin omani Helsingista ja taisivat hiukan ihmetella kuinka kaukaa olin tullut niita hakemaan… 🙂

 13. Anne

  Voi ihanaa! Pääsit nauttimaan tästä kauniista kesästä tänne suomeen 🙂 Ja loistavat pöksytkin sait, heh. Pitkä oli housunhakumatka.