(bomber Lindex / college COS / farkut Diesel Skinzee*saatu / avokkaat Tiger of Sweden (Sokos) /
laukku DAY-Jenny Store)
Päivän asu oli ihana omasta mielestäni. Viihdyin todella hyvin täydellisissä farkuissani ja collegessa. Jalassa oli korot, ihana kun löysin kengät joilla oikeasti voi olla työpäivän aikana ja jotka taipuvat myös tarvittaessa juhlaan. Näitä Tigerin avokkaita olen esitellyt teille monta kertaa Sokos-postauksissani.

Pitää välillä kurkata varpaisiin ja tarkistaa, että tosiaan, jalassa on korkkarit. Laukkukainaloinen olikin tänään kätevä kun satoi, nailonpintaa ei tarvitse varoa vesisateessa. Ja pakko tunnustaa, että ulkona käytin kyllä Huntereita, en sentään avokkaissa kulkenut sateessa. Mutta sisällä töissä avokkaat pysyivät tiiviisti jalassa.

Ponnari hyvin, kaikki hyvin. Kuvasta käy ilmi collegen malli, pidän sen väljyydestä. Paita on niin mukava, että olin siinä koko pääsiäisen Kokkolan reissulla.  

Tykkään tosi paljon vajaamittaisten kapeiden lahkeiden ja avokkaiden kombosta.

Mitä pidät tästä asusta?

23 Comments

 1. Tosi kivasti rakennettu asu! Tyylisi kulmakivet ovat sopusoinnussa.

 2. Toimiva asu! Farkkujen mallista tykkään erityisesti. Bomberin makuun en ole itse päässyt lainkaan, jokin muodossa on sellaista mikä ei miellytä. Tykkään muiden päällä, mutta itse en ole edes sovittanut.

 3. Sulle passais paremmin lämpimän ruskea tukka, avoinna, pehmeän näköisenä sekä vaaleat esim pastellin sävyiset silmälasit. Vaatteissakin kannattaisi suosia naisellisia, pehmeitä ja pastellisia sävyjä. Mustavalkoisuus ja graafisuus näyttää ylläsi jotenkin liian kovalta. Kantsis kokeilla. Oon seurannu sun blogii jo about vuoden.

 4. Anne

  Ja voin minäkin suositella. Farkkujen suurkuluttajana ja tosi tosi monia testanneena, voin sanoa näiden olevan parhaat kokeilemani pillit. Itse valitsin yhtä kokoa suuremman kuin olisi mahtunut, tämä siksi, etten halua pillien olevan ihan ääritiukat – näissä voi myös ottaa sen astetta reilumman (joka toki on istuva) kun ei ole pelkoa housujen venahtamisesta. Näissä on stretchlanka spiraalina, joten se toimii kun jousi, pongahtaa takaisin muotoonsa. Skinzeetä on olemassa kahdella eri vyötärön korkeudella, minä valitsin itselleni sen matalamman, kannattaa kokeilla kumpi on parempi. Ja pesuja ja värejähän näissä on todella paljon. Sokoksella on mahtava valikoima 🙂

 5. Anne

  Kiitos, kiva kuulla 🙂 tykkäsin itse myös tästä kokonaisuudesta paljon.

 6. Anne

  Katsopa mitä vastasin yllä Karlalle näistä farkuista – kannattaa kokeilla päälle, ihan mielettömät 🙂 Bomber tosiaan jakaa mielipiteitä, tämä vähän maltillisempi versio toki.

 7. Anne

  Kiitos asiallisesta mielipiteestäsi. Viihdyn kuitenkin itse tällaisessa lookissa, joten en ole muuttamassa tyyliäni. Kiva kun viihdyt blogini parissa 🙂

 8. Anne

  Ne on pukeutumishuoneen hyllyllä ja odottelevat juhlia. Givenchyt eivät sovi minulle arkikäyttöön, sillä niissä on vähän liian korkea korko ja lesti on sellainen, että minulla on vaikea kävelllä niillä. Viimeksi kun ne oli jalassa blogigaalassa, tuskailin jo kävelymatkaa taksilta juhlapaikalle – kauniit, muttei käytännölliset. Onneksi on välillä juhlia, jolloin on erityistä sujauttaa jalkaan jotain niin ylellistä.

  Mutta nämä Tigerin avokkaat ovat sitten sellaiset, joilla voi mennä vaikka kaupungille ja joita voi käyttää töissä, sellaiset puuttuivat valikoimistani.

 9. Anne, tyylisi on lähes täydellinen! Oltuani aikoinaan yli 15 vuotta vaate-alalla tiedän hyvin, että itseni ikäisille ei suositella mustaa, mutta mitä väliä, siihen pukeudutaan mistä itse pidetään! Terkuin MrsMK

 10. Ihana ihana kokonaisuus! Ehtisitkös kertoa, onko sinulla oma kokosi tuosta collegesta, vai otitko reilumman, jotta sait sen noin väljäksi. Itsekin viihdyn väljässä puserossa tiukan farkun kanssa ja tuossa koko mietityttää, että täytyykö ottaa omaa kokoa suurempi, jotta on tarpeeksi väljä. Kiitos, jos ehdit vastata ja mukavaa viikonlopun loppua 🙂 -kaarina

 11. Anne

  Mulla on S-kokoinen, ja varmaan mun oikea koko olisi ollut XS. Tuo malli on niin väljä, että se toimii varmasti sekä omassa koossa, että kokoa suuremmassa. Olikohan tuosta nyt apua 🙂

  Energistä viikkoa!

 12. Anne

  Oi kiitos vaan 🙂 Itse en noista suosituksista piittaa, vaan puen päälleni sellaista josta pidän ja joka tuntuu hyvältä – toivottavasti tosiaan kaikki tekevät niin 🙂 Minusta musta sopii kaiken ikäisille, kunhan muistaa vaan yhdistelee sen oikein. Eli ihan samoilla linjoilla sun kanssa!

 13. Hyvännäköinen look, hyvin annemainen! ; ) Pitääpä ostaa syksyllä TIgerin korkkarit, mun mustat nilkkurit ovat maailman parhaat jalassa, oikeasti, vaikka korkoa on se 10cm. Mä tykkään tosi paljon noista sun Sokos-jutuista, Sokos on talven mittaan noussut ihan lempparikaupoiksi imagonvaihdoksen myötä.

 14. Anne

  Kiitos Marjukka 🙂 Mulle on oikeasti tosi tärkeää, että kengillä on hyvä olla,muuten niitä ei kertakaikkiaan tule pidettyä. Sen oppirahan olen nyt maksanut. Okei, joskus voi hankkia jotain juhlakenkiä pelkkää pönötystä varten…mutta vaan joskus 🙂

  Ihan mahtava kuulla, että olet löytänyt Sokokselle, niin minäkin ja nykyään ostan sieltä suurimman osan vaatteistani.

 15. Kiitos! Oli apua kyllä, ja sain kiinni sun ajatuksenjuoksusta 😉 Kiitos, energiaa tässä tarvitaan, aika haipakka viikko on edessä, mutta sitten hellittää täälläkin. Nautitaan keväästä ja valosta! Ja kiitos tästä blogista, sulla on hurjan mielenkiintoinen tyyli: jotenkin hyvällä tavalla sinuksi tunnistettava, mutta sitten kuitenkin onnistut aina yllättämään uudella ja raikkaalla tuulahduksella! Se on hieno taito ja pitää koko blogin raikkaana 🙂 -kaarina