(sametticollege Arela*saatu / kaulakoru Edblad / farkut Ralph Lauren /avokkaat Tiger of Sweden)
Miten kauan ennätinkään etsiä itselleni sopivia boyfriend-farkkuja ja mukavia avokkaita. Olen niin iloinen, kun vihdoin löysin passelit. Tämä asu minulla oli töissä viime lauantaina. Kiireessä kuvautin asun ja nyt vasta oli aikaa postailla se. On ollut vähän hektisiä päiviä nämä pari päivää.

Tänään sentään ennätin töiden jälkeen olla tovin pihahommissa. Voikukkia pukkaa taas pitkin pihaa ja kyllä tuli lämmin kun niitä poisteli. Pihahommat on niin kivoja, kunpa vaan löytyisi vähän aikaa niille. Tämä viikko tulee vielä olemaan tosi kiireinen, mutta sitten pitäisi taas vähän helpottaa. Kuulemma sääkin lämpenee tuntuvast ensi viikolla. Ihanaa – kukkapenkit täältä tullaan pian!

6 Comments

 1. Voisitko joskus laittaa postauksen terassijutuista? Oletko istuttanut siemeniä vai ostatko valmiita taimia? Sinun blogisi on ehdottomasti suosikkini. Aina kiva lukea 🙂

 2. Mukavan näköinen pusero! Itselläni on 20 vuotta vanha Ihana samettihuppari kotipaitana. Aamulla muuten käki kukkui täällä Helsingissä, tulipa ihanan kesäinen olo sateesta huolimatta! MrsMK

 3. Anne

  Kiitos toiveesta, ehdottomasti laitan toteutukseen, kunhan ennätän vähän laitella pihaa ja terassia nätimmäksi 🙂 Tänä vuonna ostetaan taimet valmiina, ei riittänyt aika omiin kylvöihin tällä kertaa.

  Ihana kuulla, että pidät blogistani!

 4. Anne

  Tuollainen trikoosametti on mitä mukavin materiaali päällä 🙂 tekisi mieli pukea tuo harmaa paita joka aamu ylle. 🙂

 5. Anne

  Boyfriendit on kyllä kivat, kunhan löytyy se oikea malli 🙂