(pörrötakki ja paita H&M / farkut Ralph Lauren – Sokos / ballerinat Zara)

Nykyään joudun enää harvoin turvautumaan asukuvissani kameran ajastimeen. Tuppaan nakittamaan jollekin kameran käteen, näin kuvista tulee aina onnistuneempia. Tänään kuitenkin saavuin kotiin, eikä paikalla ollut nakitettavaa, joten päätin kokeilla kuinka se ajastin oikein toimikaan. Tuloksena oli joitakin yllä olevan kuvan kaltaisia näpsäyksiä, joukossa onneksi muutama suhteellisen onnistunutkin otos. Oikeastaan tykkään kyllä myös vähän vinosta ja epäsymmetrisestä kuvasta. Tässä ne ovat syntyneet ihan vahingossa.

Tänään oli ”virallinen” punaisethuuletpäivä. Instagramissa on voinut katsoa monia punaisia huulia tunnuksella #huulipunavallankumous. Lumene muisti myös minua pirteän punaisella huulipunalla – sehän sopii, sillä useimmin minut bongaa pirteän punaisilla huulilla. Kuvassa Lumenen Wild Rose-sarjan sävy 42.

Oletteko te innostuneita punaisista huulista?

6 Comments

 1. Kyllä – punahuulet kuuluu minulla varustukseen silloin, kun vähänkin yritän pukeutua. Ja välillä rönttäliisapäivinäkin.
  Ja tänään tietenkin osallistuin huulipunavallankumoukseen;)
  Nuo kenkäsi näyttävät kivoilta!

 2. Totta kai! Joskin lempivärini Coco rouge shinesta on lopetettu ja uusi pitäisi löytää, viimeistä viedään! Terkuin MrsMK

 3. Heti on pirteämpi fiilis, kun huulet punaa pirtsakalla valdelman/kirsikanpunaisella! Tekstuuriteeppari on kiva – kenen?
  Yt,

  Johanna KL

 4. Anne

  Punaiset huulet on hyvä asuste 🙂 Kengät olivat hyvä löytö, muutamalla kympillä nahkaiset baltsut.

 5. Anne

  Onneksi ihania punaisia huulipunia on paljon, löydät varmasti hyvän korvikkeen suosikillesi 🙂