(takki Lindex / t-paita Pariisista)

Palaan vielä tämän vapaapäivän tunnelmiin. Päätin haahuilla koko päivän tekemättä mitään erityistä, eli siis olla ihan vapaalla. Sitähän ei lasketa jos kulkee muistiinpanovälineet mukana ja kirjaa ylös idiksiä, sehän se on juuri sitä mitä vapaalla kuuluukin tehdä.

Koko päivän paistoi aurinko ja yritin istua hetken terassin rappusilla, mutta vietävä siinä tuli vilu. Asiaa ei edes auttanut tuo bomber. Törmäsin muuten vaatekaapissani Pariisista joskus ostamaani t-paitaan. Olen jostain syystä jättänyt sen käyttämättä, asia täytyy korjata. Minähän siis oikeastikin fanitan Pariisia, miksei se saisi näkyä paidastakin.


Pariisi-teema jatkui kahvihetkelläkin, lukemisena Vogue Paris. Nytpä onnistuinkin hankkimaan itselleni taas hirmuisen Pariisi-kuumeen. Asiaa ei varsinaisesti ole lievittänyt Eevan postaukset, Anna Sofian blogi tai Kertun matka. Kyllä tuo kaupunki vaan on niin huumaava. Pakko päästä pian sinne – viimeistään syksyllä!

Huomenna onkin jo ihan kiva palata ”arkeen”, tiedossa extrapitkä työpäivä.

10 Comments

 1. Siis mitä ihmettä, minulle kosahti tasan kaksi päivää sitten ajatus "pakko päästä Pariisiin". Ja muillakin tosiaan taitaa olla samat ajatukset, tai jo toteutuneet ajatukset :).

 2. Juu ja täällä kanssa yksi joka viikonloppuna haaveili Pariisin matkasta. Siihen kaupunkiin ei vaan voi koskaan kyllästyä. Pakko päästä sinne tänä vuonnakin.

 3. Mua jäi kaivelemaan impressionistisen taiteen museo, jonne pitää päästä seuraavalla reissulla. Se on taiteessa ihana aikakausi, ja Faurén laulut mahtavan mukavaa laulettavaa!

  Haahuilu on mukavaa, ja sitä tarvitsee välillä!

 4. Anne

  Eikä 🙂 me ollaan taas oltu samoissa mietteissä. Ihanaa viikonloppua!

 5. Anne

  Sanos muuta. Kun kerran saa Pariisi-kuumeen, ei se laannu 🙂

 6. Anne

  Ihania kulttuureita, mulla ne on jääneet vähiin, kun aina on ollut tuo muotiviikkorumba matkan aikana 🙂 Jospa joku kerta menee vähän eri meiningeillä, niin on aikaa myös kulttuurille.

  Ja juu, haahuilua tosiaan kaipaa välillä!

  Kivaa viikonloppua!

 7. Anne

  Mä arvasin Kerttu, että rakastut siihen paikkaan. Tunnelma vaan on jotain ihan ainutlaatuista. Oi vitsit! No ensi kerralla sit ostat tuollaisen paidan myös 🙂