(college Zara / farkut Current Elliott / tossut Rivieras / pussukka Artek)

Maanantaipäivän mukava työasu. Ei ollut enää aamulla ihan helteinen ilma, joten sain nauttia oikeasta kollarikelistä. Tämä on ollut hyvä asuvalinta, ei ole tullut kuuma eikä vilu. Yksinkertaiset asuvalinnat ovat nyt jotenkin tosi paljon mieleeni, ei tarvitse turhaan kikkailla ja kiireen keskellä on mukava olla.

Jossain vaiheessa varmasti alan taas kaipaamaan jotain jujua asuihini, nämä jutut menevät vähän sykleittäin.

Kainalossa on Artekin seeprakankainen pussukka. Kesällä etenkin kaikki pienikokoiset laukut ovat käteviä. Instagramissa ennätinkin jo pussukkaa esitellä ja sain siitä kyselyitä. Nyt Koodin sivuilla on näistä ihanuuksista tarkemmat mitat ja hinnat.

Jalassa oikein kesäiset kengät. Reikäkankaiset Rivierakset. Näillä passaa olla vaikka sisällä, eivät ole hiostavat. Tummansininen on itselleni vähän vieraampi väri, pitäisi muistaa käyttää sitä enemmän ihan mustan korvikkeena.

Seeprapussukka sopii myös meikkipussiksi, sillä siinä on pyyhittävä vuorikangas. Tässä pienempi koko.

Mitäs teidän maanantaihin kuuluu? Minä kävin torilta ostamassa lisää tomaatintaimia. Pääsisipä pian istutuspuuhiin.

5 Comments

  1. Asusi näyttää rennolta. Noissa kengissä on kevyt juosta rappuja ylös alas. Kun liike on kolmessa kerroksessa, rennot asut ovat paikallaan.

  2. Pakko kohta lopettaa blogisi lukeminen, koska joka kerta tulee listalle toivehankintoja. 🙂 Nuo pussukat lempikankaastani, ihan pakko saada!MrsMK

  3. Tosi kiva asu ja tuo seepra-pussukka. <3

    Täällä tänään on nautittu kuin viimeistä päivää viimeisestä lämpöisestä päivästä vähään aikaa, jos ennusteisiin on uskominen. 😉

  4. Anne

    Voi vitsit, olen vahingossa unohtanut vastailla tän postauksen kommentteihin! Anteeksi!

    Tilasin kengät vissiin Zalandosta.