(paitapusero Filippa K / farkut Ralph Lauren / lenkkarit Puma / laukku Lumi*saatu)

Päivän työasuni oli superrento, sillä työpäivän ohjelmassa oli liikkeen siivousta ja uudellen järjestelyä. Rakastan tuollaisia järjestelypäiviä, on tosi kiva puuhailla ja somistella. Tietysti lopuksi on myös mahtava ihastella aikaansaannoksia.

Siivouspäivä sujui leppoisasti rennoissa lempifarkuissa ja hengittävässä puuvillapaitiksessa.

Päivän kiva juttu on uudet kengät. Olen kyllä totaalisesti hurahtanut valkoisiin lenkkareihin ja tänään sain uudet Puman valkoiset Match-tennistossut. Isäntä oli tilannut itselleen ja minulle samanlaiset valkoiset klassikot. 

Tällaiset kengät sopivat lähes mihin asuun tahansa. Tossujen nahka on ihanan pehmeää ja vähän eläväpintaista. Ovat tosi mukavat jalassa. Huomenna pääsevätkin kunnolla testiin, kun olen taas menossa Helsinkiin työreissulle.

Molempien tossut rivissä. Aika ihanat!

 

Comments are closed.