(neule Filippa K / nahkahousut H&M*saatu / laukku Lumi*saatu /
 ballerinat Chanel / aurinkolasit Ray Ban)
Ihana hetki ulkona, kun aurinko paistaa ja voi olla hetken ilman takkia värisemättä kylmyydestä. Asuna tänään omia vanhoja suosikkejani, eli Filipan raitaneule ja väljät nahkahousut. Jalkaan sujautin työpaikan kaapista löytämäni Chanelin ballerinat. Ihana kun sitä unohtaa talven aikana kenkiään ja on sitten ihan innoissaan kun niitä bongaa uudelleen.

Pieni palaveri Tomin kanssa auringossa. Maija on kameran takana, jalkauduttiin kaikki ihmettelemään lämmintä säätä.

Lainasin kuvaan Tomin uusia aurinkolaseja. Kokeilin tuota mallia ja se taitaa passata minullekin. Lasit on Ray Banin ja Optikko Katajistolta. Mallin nimeä en nyt tiedä, mutta näissä sangat ovat vain linssin yläosassa, sankojen pinta on mattamaista mustaa. Hienot.

Palaan vielä tänne myöhemmin tänään äitienpäivälahjavinkkien kera!

2 Comments

  1. Anne

    Heh 🙂 häntä voit muuten seurata instagramissa @tomikouvola