Mikä ihana raikkaus tulee leikkokukista. Instassa ollaan intoiltu edullisista pioninipuista. Asettelin töissä yhden kimpun somistamaan valkoista pöytäryhmää ja minun oli ihailtava sitä monta kertaa päivän mittaan.

(college Vince*saatu Gaudetesta / housut Isabel Marant / lenkkarit Puma Match)

Torstain Helsinkipäivä oli kiireinen, niin olin myös ajatuksissani, että unohdin kaivaa kameran laukusta. Tuloksena siis nolla kuvaa. Olisihan sitä voinut muutaman nappaista, vallankin kun kävelin pitkin kauniita punavuorelaiskatuja ja piipahdin mukavissa paikoissa.

Ostoksille ei oikein jäänyt aikaa, mutta piipahdin Gaudetessa, joka on ehdottomasti lempikauppojani ja siellä käyn aina kun vaan suinkin ennätän – onneksi hellä on nettikauppa, josta voikin tarkkailla koko valikoimaa. Gaudetella on myös inspiroiva blogi jota seurailen.

Tällä kertaa sain valita mukaani lahjan ja valintani osui, yllätys yllätys, college-paitaan. Vincen sinisävyisessä versiossa ihastutti ihan klassinen leikkaus ja upean laadukas kangas. Tässä on taas yksi lempivaate kaappiini.

Ihastuin kovasti sinivalkoiseen asukokonaisuuteeni. Vaikka olikin lämmin päivä, hengittävät materiaalit eivät tuntuneet tukalilta. Myös paidan hihojen kääriminen ylös auttoi helteessä. 


Tummanpunaiset pionit ovat aika upeita. Yleensä tulee valikoitua valkoisia tai vaaleanpunaisia, mutta täytyy muistaa välillä poimia näitä syvemmän sävyisiäkin. Näyttävät erityisen hyviltä valkoisessa sisustuksessa.

Leppoisaa viikonloppua!

6 Comments

 1. Mitkä nuo ihanat tuolit, hieman pisaranomaiset, tuossa pöydän ääressä ovat? Kauniit! Hieno asu myös, erityisesti tykkään lenkkareistasi.

 2. Anne

  Kiitos ihana <3 katsotaan ennätänkö tehdä – nyt on vähän kiirus…

 3. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now
  each time a comment is added I get three emails with
  the same comment. Is there any way you can remove
  me from that service? Thank you!

  my homepage :: tool