Täällä on pienet pakkailut meneillään, olemme lähdössä viikonlopuksi telttailemaan! Nyt sille hienolle ”tiipii”teltalle tulee käyttöä. Toivottavasti ei ihan ikäviä ilmoja pitele, paitsi on kyllä varattu lämmintä vaatetta mukaan. 
Blogissa on siis hiljaista hetken, palattuani vastailen myös kommentteihinne! Päivitin tämän puhelimella, jos on aikaa, saatan laitella lisää telttailukuulumisia.
Mukavaa viikonloppua!

7 Comments

 1. Mukavaa telttailua! Kun palaat takaisin, olisi yksi asia johon kaipaisin neuvoa. Olen ostamassa uutta sohvaa, enkä osaa päättää minkä valitsisin. Adean Wilhelm olisi trendikkäästi sirolinjainen, mutta pitäisikö sittenkin valita klassinen Interfacen Sand tai joku muu sen tyylinen, esim. HT Collection Clara. Minkä sohvan sinä ottaisin tällä hetkellä, jos saisit valita? Olisiko mahdollista saada postaus aiheesta?

  Päivi

 2. Anne

  Kiitos Jonna 🙂 viikonloppu oli aivan ihana, eikä pienet sadekuurotkaan haitanneet!

 3. Anne

  Jos itse ostaisin nyt sohvaa, valitsisin itse luultavimmin Adean tai Interfacen sohvan – ne ovat minusta ehdottomasti parhaita kotimaisia sohvia laadultaan.

  Minusta Wilhelm ei ole liian muodikas, se on ajaton sirolinjainen sohva. Pidän myös kovasti Adean Friend-sohvasta. Interfacen malleista mieleeni on Blues-sohva, mutta ilman sitä pyöreää sivutyynyä ja mielummin suorilla puujaloilla. Sand on kiva malli, mutta itse pidän enemmän vähän ohutlinjaisemmista perussohvista.

  Istuttavuus on myös tärkeä tekijä sohvan valinnassa, se mikä itselle tuntuu hyvältä. Wilhelmissä on vähän enemmän ehkä istuinsyvyyttä, eikä tyynyissä ole untuvaa, joten ovat napakat ja ryhdikkäät. Bluesissa puolestaan on rennommat untsikkatyynyt.

  Clara ei taas ole ollenkaan mieleeni. Kun nyt kysyit mielipidettäni 😉 kannattaa kuitenkin valita sellainen sohva josta itse pidät! Laadukas sohva on mahtava hankinta.

 4. Kiitos mielipiteistä! Niitä kaivattiinkin. Interfacen sohvat ovat hyviä, vanhemmillani on sellainen ja in kestänyt käytössä jo pian pienen eliniän. Ainut vika niissä on, että täytteenä on melkein aina untuva, joka tuo sohvaan tosi rennon fiiliksen. Ja minä haluaisin taas ryhdikkään sohvan. Puuh, vaikeita valintoja..

 5. Anne

  Interfacella saa halutessaan myös ns. allergiatäytteen, silloin untuva on korvattu vanulla. Tyynyistä tulee vähän napakammat. Heiltä löytyy myös napakkoja malleja, kuten Basic, siinä ei ole untuvaisia istuintyynyjä.

  Onnea sohvan valintaan!