Tällä viikolla Turussa on vaikka mitä kivaa tapahtumaa, ajattelin listata tännekin mitä kaikkea on luvassa.

Keskiviikkona 14.5.

Turku Design Festival-tapahtuma starttaa. Voit kurkata tästä linkistä, mitä kaikkea ohjelmaan on mahdutettu.

Tänään keskiviikkona klo 16.00 vietetään Sisustuksen Koodissa Turku Design Festival-tapahtumaa, kun Saanan ja Ollin sekä BEdesignin Pop up-kauppa avataan. Jos ennätät niin piipahda ihmeessä tunnelmoimassa ja juomassa lasi kuohuvaa kanssamme!

Lauantaina 17.5.

Toivottavasti säätiedotukset pitävät paikkansa ja lauantaina on ihana auringonpaiste. Silloin nimittäin me Linnankadun kauppiaat tempaisemme ja siirrymme kadulle saakka tervehtimään asiakkaitamme. Linnankadun liikkeissä on iloiset tunnelmat ja hyviä tarjouksia.


Voit katsastaa tämän tempauksen tarkemmat tiedot tapahtuman facebook-sivuilta.

Koodissa on tarjouksia. Pappelinan matoista saa -15 %-alennuksen ja Fatboyn uusista Original Outdoor Jacket-säkkituoleista on mukava kampanjahinta, nyt 249 € (norm. 313 €). Tämä säkkituoli onkin kiva uutuus, se sopii hyvin myös sisäkäyttöön pehmoisen kankaan ansiosta.

Näitä tarjouksia voit tarkastella Koodin omilta nettisivuilta. Toimitamme kaikkialle suomeen.

Lauantaina voi myös viettää hetken kauneuden parissa. Mariela Sarkiman suosittu Beauty Brunch saapuu myös Turkuun. Lauantaina 17.5. klo 12-15 ravintola Samppalinnassa nautitaan herkuista ja kauneushemmotteluista. Tarkemmat tiedot löydät tästä.

Sunnuntaina 18.5.

Viime keväänä suuren suosion saanut fashionkirppis jälleen Åboa Vetuksen tiloissa. Kirppis aukeaa klo 16.00.

Minulla ja Maijalla on yhteinen myyntipöytä, tervetuloa treffailemaan meitä! Mukana tapahtumassa on myös ihana Coco.


Tällä viikolla on siis hyvä syy olla aktiivinen ja sosiaalinen!

6 Comments

 1. Minkä kokoisia noita mattoja on ja minkä hintaisia ne ovat?

  Kuosi on tosi kaunis!

  -Emma

 2. Anne

  Tarkoitatko ylimmän kuvan villamattoja. Ne ovat Saanan ja Ollin Mumsille suunnittelemia. Koot ovat 170×230 ja 90×200. Hintoja en valitettavasti muista. Meilaapa vaikka meille Koodiin, niin tarkistetaan sinulle hinnat 🙂

 3. Anne

  Moi, en muista hintoja ulkoa, tämä on nyt noin arvio: iso matto reilu 600 euroa ja pienempi alle 300 euroa. Tosiaan meille voi laittaa meiliä töihin niin vastaillaan tarkat hinnat shop@sisustuksenkoodi.fi