(paita H&M*saatu / farkut Ralph Lauren / ballerinat Zara)

Minulla on siitä mukava työ, että välillä saan tehdä kaikkea kivaa, kuten shoppailla. Tänään hurautettiin Tomin kanssa retkelle. Tarkoituksena oli hankkia vähän paperitavaraa liikkeeseen ja samalla käydä katsomassa paria muuta liikettä.

Pääkohteena meillä oli Ruskolla sijaitseva Loviisan Aitta, joka on aivan huikea puoti tuotteineen ja ympäristöineen. Tällainen kesäpäivä on mitä parhain tuossa idylisessä paikassa vierailuun. Meidän oma liike on tyyliltään ihan päinvastainen, joten oli oikein virkistävää ihastella vähän eri tyylisiä tavaroita.  

(shortsit Tiger – Jenny Store / paita Lexington / lenkkarit Karhu / rannekoru, vyö ja laukku LV)

Esittelenpä teille samalla myös Tomin kesäisen asun. Miten mieletöntä kun vihdoin saa pukeutua kesäisesti.

Erityisen paljon ihastuimme Loviisan Aitassa keittiöaiheisiin tuotteisiin. Nicolas Vahen herkkuja ei voinut ohittaa, vaan niitä oli pakko poimia ostoskoriin. Molemmat kantoivatkin kotiin kassillisen herkkuja.

Ihastuin paljon noihin messingin värisiin lyhtyihin. Melkein ostin yhden mukaani, olisin laittanut sen terassin pöydälle. Tällä kertaa kuitenkin ruokahyllyn antimet veivät voiton.
Herkkuja kauniissa pakkauksissa, täydellistä sanon minä. Aika monta purkkia ostinkin kotiin. Tänään jo vähän maisteltiin ostoksia, kaikki olivat todella herkullisia.

Tällaisen maiseman keskellä sijaitsee runsas sisustuspuoti. Liikkeen ikkunoista avautuu rauhallinen maalaismaisema. Mieletöntä. Loviisan Aitassa on myös kahvila, jonka terassilta voi ihailla seesteistä maalaistunnelmaa. Tällä kertaa emme jääneet sinne istuskelemaan, mutta ensi kerralla istahdan vähintään kahvikupposelle.

Tässä sitä kuljetaan jo ostoskassin kanssa.

Hyllyillä riitti tutkimista.

Virkistävän Loviisan Aitan reissun jälkeen piipahdettiin vielä Vepsäläisellä ja sen jälkeen Ikeassa syömässä lihapullat.

On tosi mukavaa vierailla ”kilpailijoiden” puodeissa. Vaihtaa sananen ja tutustua valikoimiin. Me ainakin tykkäämme ohjata asiakkaita myös toisiin liikkeisiin, mikäli meidän valikoimistame ei löydy jotain tuotetta.

Nyt on taas suuri inspiraatio järjestellä omassa kaupassa. Meillä onkin suunnitelmissa tehdä pieni kesäjärjestely lähipäivinä.

Energistä viikkoa kaikille!

4 Comments

  1. Anne

    Arvaa, meillä on usein vielä samanlaisempia asuja 🙂 Kerran meitä oltiin tulossa kuvaamaan johonkin ja oltiin vahingossa pukeuduttu lähes identtiseen asuun, heh.

  2. Ihanaa, te ootte ollu mun hoodeilla. Käyn usein tuolla terassilla kahvilla, kun poju käy jalkkistreeneissä. Siellä on muuten tosi hyvii pullia, pitäiskin varmaan mennä yhdessä kahvittelee sinne. 🙂

  3. Anne

    Juu, olit kyllä mielessä kun tuolla ajeltiin! Niin kaunista seutua, mieli lepää maaseutumaisemassa 🙂
    Ehdottomasti mennään tuonne istuskelemaan nyt kesän aikana!