Vappupäivän illallinen syötiin sisällä. Meidä kattaus oli todella yksinkertainen, vain pinkit pellavaservetit olivat myönnytys kevään iloiselle juhlalle. En pidä erityisesti härpäkkeistä, joten tuo pieni värilisä oli ihan riittävä omalle vappumielelle.

Kuvassa kattaus on vielä vähän vajaa, minä kun hätäisenä räpsin tietysti kuvat samalla kun hääräsin. Lautasina on suuret Iittalan Ego-sarjan lautaset, joita ei taideta enää valmistaa, aterimet ovat Boda Novan ja kristallilasit kotoisin Prahasta. Pellavaservetit ovat Kardelenin. Kurkatkaapa muuten tuon ruotsalaisfirman sivuille, oih mitä pellavajuttuja siellä onkaan.

Näkymä pöydän toiselta puolelta istuinryhmään päin. Tykkään kuvata tällaisia yksityiskohtia.

Tässä vielä parempi kurkistus pöydän takaa sohvaryhmää kohti. Huomatkaa, että sohvan taakse erkkeriin on saapunut kasvipöytä. Kannettiin terassilta lasinen konsolipöytä kodin aurinkoisimpaan paikkaan. Siinä chilin ja tomaatintaimet odottelevat ulos siirtämistä. Eli tällainen kasviteema tulee taas sulostuttamaan olkkaria seuraavan muutaman viikon ajan. Olen oikeastaan nauttinut aika paljon noiden taimien tuomasta kevätfiiliksestä.

Aurinko muuten saapui illan suussa, saatiin nauttia ruoan jälkeinen lenkki ihanassa ilta-auringossa.

4 Comments

  1. Pitikin kysyä samaisesta taimihyllystä, että millaiset kannakkeet siinä on? Seisooko se jaloilla, vai roikkuuko ripustimilla? 🙂 Upea ilmestys, nimittäin.

  2. Anne

    Totta se tuo puutarhafiilistä sisään 🙂 En haluaisi, että tuossa aina olisi taimipöytä, mutta sen muutaman viikon keväällä siitä nautin.

  3. Anne

    Tuo on konsolipöytä, jossa on metallijalat ja lasikansi. Olen sen aikanaan suunnitellut ekan oman kodin makkariin ja pöytä on ollut vuosikausia hyljeksittynä, nyt se on päässyt hetkeksi käyttöön taimipöytänä. 🙂