(takki Tiger of Sweden*saatu Jenny Storesta / paita Ganni / farkut Diesel*saatu / 
lenkkarit Adidas / laukku Mulberry)
Ja kaikki hytisee tänään, niin minäkin. Olisi melkein saanut pukeutua villapaitaan, edes takki ei lämmitä tarpeeksi. Harmaana päivänä on hyvä sykähdyttää asulla, niinpä puin väriä ja kuviota ylleni. Gannin viidakkokuosinen paitapusero on uusi ostos, vaihtelua mun college-painotteiselle pukeutumiselle.

Tummanvihreä ja kasviaihe ihastuttaa. Sitä voi bongata paitani lisäksi myös meidän liikkeestä. tyynyissä ja yksityiskohdissa murretut tummemmat värisävyt ovat aika upeita.

Sattumalta &Brosin valaisimien värisävyt sopivat niin hyvin asuni sävyyn, että päätin nappaista kuvan myös lampuista. Pöytävalaisin on tosi hauska, materiaali on kangaspäällysteistä pahvia, tuote on pakattu litteään pakettiin ja se vain taitellaan kokoon. Värit ovat hienostuneen syviä. Tällaisista tuotteista missä on ideaa, pidän erityisen paljon.

Vilpoisaa tiistaita!

2 Comments

  1. Tuo keltainen takki on niin ihana! Kiitos inspiroivasta tyyliblogista! Täytyy etsiä sun sukkahousuvinkit vielä blogin arkistosta. Lauantaina aika pukeutua mekkoon.

  2. Anne

    Kiitos itsellesi ihanasta kommentista! Toivottavasti oli mukavat juhlat lauantaina!