Perjantaina postissa saapui ihana ylläripaketti Gaudetesta, kiitos Nina! Oli pakko kuvata myös tuo söpö pakkaus. Huolitellut paketit tekevät aina säväyksen. 

Paketissa oli upea *Acnen Canada-huivi, jollaista olen jo monta kertaa meinannut ostaa. Tämä huivi on uutta Terrazzo-kuosia. Kivan hillitty väritykseltään ja kuosiltaan, kuitenkin antaa säväystä yksiväriselle takille.

Paitsi eihän huivin käyttöä malta odottaa pitkälle syksyyn. Aion ottaa ihanuuden hetimiten kesän lämmittäjäksi, sellaista näköjään tarvitaan. Pehmoisen huivin ja t-paidan yhdistelmä on oikein mukava viileämpänä sadepäivänä. 

Tai miten ihana on kietoutua suureen huiviin, kun istuskelee illalla terassilla ja alkaa jo olla vähän viileää. Huivi on kätevä myös matkustaessa, minulla ainakin on lentokoneessa usein vilu, tällainen huivi olisikin hyvä matkalla mukana. Ja miksei autossakin, joskus ilmastointi puskee kovasti viileää.

Olen aivan ihastunut tähän huiviin!


*huivi saatu Gaudetesta

14 Comments

 1. Ihana huivi! Näyttää tosi lämpöiseltä ja tänäänhän sitä taas tarvitsee 🙂
  Oli muuten tosi mukava törmätä eilen, toivottavasti kauppa kävi hyvin ;D

 2. Oi, mikä paketti! Ja hauskaa, että tuo lähes klassikkohuivi on saanut printtiä pintaan!

 3. Anne

  Oon ihan lovena tuohon huiviin 🙂

  Olipa tosiaan mukava tavata! Kiva kun tulit jutskailemaan. Kauppa kävi ihan mukavasti, mutta kivointa oli tietty jutella ihmisten kanssa.

 4. Anne

  Tuolta Gaudeten sivuilta löytyy kaikki tarkat tiedot, huivin koko on hulppea 70×200 cm.

 5. Anne

  Sanos muuta, oli aika kiva ylläri 🙂 Tuo kuosi on niin tyylikäs, ei liian pantteri vaan vähän hillitympi.

 6. Anne

  Eikö 🙂 onneksi nyt mennään toivottavasti vähän aikaa lämpimillä keleillä, tosin tuollaiseen huiviin voi illalla kääriytyä lämpimänäkin päivänä.