Täällä kuulkaas niin rähjääntynyt lomalainen, etten ole kelvollinen kameran eteen, joten asukuvia omista hepenistä ei ole nyt tarjolla. Sen sijaan esittelen tämän illan inspiraationi, Emma Elwinin ihanan rennon asukokonaisuuden, jollaisessa arvatenkin minä myös viihtyisin. Onhan samaan kokonaisuuteen ympätty kolme omaa lemppariani ja yksi villi kortti. Eli juuri sellainen kombinaatio joka iskee minuun. Lemppareitani ovat college, tote-laukku olkahihnalla ja valkoiset lenkkarit. Villi kortti on tietysti hulmuhelmainen hame, jonka pituus on juuri nyt se oikein mitta.

Olen onnistunut löytämään omaan vaatekaappiinikin pari hametta, joita en ole vielä ennättänyt teille esittelemään. Ja muutama muukin uusi vaatejutska odottelee vielä asukuviin pääsyä. Katsotaan koska saan siistittyä itseni kuvauskuntoon. Nyt kynsien alla on multaa, varpaankynnet lakkaamatta ja tukka hapsottaa. Ihanaa tämä maalaiselämä.

Eilen sentään kävin pikaisella kaupunkikierroksella. Toisella oli hammaslääkäri ja mulla oli tunti aikaa palauttaa Sokoksen kuvauslainat. Mutta sen lisäksi ennätin tunnissa shoppailla kassillisen kaikkea pientä kotiin Aveliasta, torilta ison kassillisen kasvimaalle taimia ja vielä löytää täydellisen pitkähelmaisen hameen itselleni kirpparilta, eikä aika edes mennyt tiukille, vaan ennätin odotella autossa tovin instagrammaillen. Huomaatteko, että tosiaan taidan olla shoppailun ammattilainen. Lupaan kuvailla tuon pyrähdyksen saalista teille.

Comments are closed.