Tänään illalla uusi pihapöytä pääsi heti käyttöön, katsokaa nyt miten kivan kattauksen tuollaiselle pikkupöydälle saa. Onhan meillä terassilla iso tukeva ruokapöytä, mutta siinä on jotain erityistä, kun kattaa kahdelle pienen pöydän ääreen pihamaalle. Menossa tietysti mukana meidän rakas Muurikka, lue huomenna lisää miksi se on vienyt sydämemme pihakokkailussa!

Tällainen romanttinen iltahetki kyllä kruunasi päivän, ollaan taas ahkeroitu vähän liiankin kanssa. Onneksi itsensä voi palkita ihanalla syötävällä ja lasillisella viiniä. Sekä tietysti hyvällä seuralla.

4 Comments

  1. Anne

    Oli kyllä ihana sininen hetki tuo ilta 🙂 Mun loma ei ole ollut kovin leppoisaa, mutta muuten ihanaa. Mahtista lomaa sinulle!

  2. Anne

    Kiitos Reetta 🙂 mäkin aina käyn ihastelemassa sun herkkuja ja kattauksia! Koirulaiset on kyllä parhautta <3