(paita Arela*saatu / farkut GT / kengät Boss-Jenny Store / laukku Lumi*saatu / kello DKNY*saatu)

Kuvailin taas kiireen keskellä asukuviani itselaukaisijalla. Tuntuu, että kaikista hölmöimmät ilmeet on aina silloin, kun ketään ei ole kameran takana kuvausapuna. Jotenkin sitä keskittyy kameran laukaisun odottamiseen ja tarkkaileva ilme jää kuvaan. Mutta eihän nassu ole tässä se juttu vaan asu.

Tiedättekö, että Arela on nyt tehnyt tuosta superpehmeästä sametticollegesta myös miesten version. Nyt siis siipallekin voi ostaa ihanaa pehmeyttä.

Mun hiukset on tänään vähän tuollaisella sotkuisella ja kihartuvalla mallilla. En jaksanutkaan illalla pestä tukkaa, se oli ollut koko vapaapäivän ”pikkumyyllä”. Aamulla suihkin Balmainin suolasuihketta ja sain tuollaisen epämääräisen kiharan aikaiseksi. Vähän tuntui pörröltä, joten laitoin ponnarille. Ensi viikolla olenkin taas menossa kampaajalle. Yritän saada vähän vaaleampaa sävyä raidoituksella, katsotaan miten onnistuu.

Tänään ranteessa oli toinen saamistani kelloista. Tämä on ruusukullan sävyinen. Mielestäni tuo näyttävä väri sopii erityisen hyvin harmaan, valkoisen ja mustan seuraksi. Koristeellinen kello antaa kivasti säihkettä muuten erittäin simppeliin asuun.

Pakko oli vielä kuvata kengät tästäkin kuvakulmasta. Tohvelikengät ovat mukavat jalassa ja vaihtelua ballerinoille.

Semmoinen setti tänään!

4 Comments

  1. Meidän perheen kellohullu on mies, vaikka en pistä itsekään kauniita ja laadukkaita kelloja pahakseni. 😉 Olenkin vitsaillut, että miehen kelloille pitäisi saada pian oma kaappi. 😀 (jos voitettaisiin lotossa niin varmaan huone…) Suomalaisillahan on usein yksi kello, jota käytetään niin kauan kuin se hajoaa, max. lisäksi toinen "parempi" kello. Ulkomailla on tosi yleistä, että on viisikin erilaista kelloa, jokaiseen tilanteeseen omansa.

  2. Arela-vinkkiesi perusteella poikkesin Hesan keikalla liikkeessä. Ostin tuon samaisen kollari-ihanuuden vitivalkoisena, ihana! T. Mymmelinäiti

  3. Anne

    Kellot on hienoja asusteita kerrassaan ja miehillä etenkin, kun he eivät niin koruista välitä. Ja totta, suomessa ei hirveästi ole totuttu panostamaan kelloihin, tai näin ainakin tuntuu.

  4. Anne

    Miten ihana kuulla! Ja eikö vaan ole ihan mielettömän pehmoinen ihana kollari 🙂