(paitapusero Ganni / housut Zara / kengät Boss Orange-Jenny Store / 
laukku Lumi*saatu / kello DKNY*saatu)
Kolean päivän asuna tällainen. Päällä oli vielä takki, niin vilu tuli ulkosalla. Eihän näistä säistä voi olla puhumatta, vaikka yrittää. Gannin paitapusero kuuluu minun vaatekaapistossani sinne ”jännittävät” osioon, sellainenkin kategoria minulta sentään löytyy. Vaikka tykkään erittäin yksinkertaisista vaatteista, haluan kuitenkin välttää liikaa tylsyyttä. Niinpä haalin omannäköisiäni mielenkiintoisia vaatekappaleita piristämään asukokonaisuuksia sellaisina päivinä, kun tekee mieli pukeutua minun mittakaavallani näkyvämmin.

Otan nyt täyden ilon irti kesäilmoista, jolloin voi yhdistää nahkahousut ja paljaat jalat. Jalassa alelöydöt Jennyltä. Kuten totesin aikaisemmin, keskitän vähät aleshoppailuni tällä kertaa kotimaan kamaralle.

Voi vitsit muuten noita tän päivän asukuvia. Kameran säätönappula oli mennyt väärään asentoon käsilaukussa, enkä tarkistanut sitä ennen kuin lykkäsin kameran Tomin käteen kuvaamista varten. Aukko oli f10, vähän oli fiksaamista kuvissa.

Sain eilen pienen kellolähetyksen DKNY:ltä. Toinen saamistani kelloista päätyi tänään heti ranteeseen. Vaikka rakkainta klassikkokelloani ei mikään voi ylittää, on kiva käyttää kelloja asusteena, siksi niitä saa olla useampiakin.

Pikapuolin blogissa on tulossa kelloarvonta, jossa teilläkin on mahdollisuus voittaa DKNY:n kello!

Tohvelimalliset kengät ovat olleet hyvän tovin etsinnässä. Nämä helmikirjaillut versiot ovat minusta aika ihanat.

Asiasta ihan laukkuihin. Ilokseni Jimmy Choo löysi hyvän kodin. Nytpä rupesinkin miettimään laukkuvalikoimaani ja sen edelleen järkeistämistä. Olen tässä vähän kahden vaiheilla, möisinkö rakkaan ja paljon käyttämäni mustan Bayswaterin. Totuuden nimessä sitä on käytetty, mutta se on edellen vahvan tekonsa ansiosta oivassa käyttökunnossa. Olisiko joku kiinnostunut elämää nähneestä kohtuuhintaisesta Baysistä?

Jostain syystä tämä postaus tuntui sekavalta yksinpuhelulta. Kommentoikaahan jotain, etten täällä ihan yksikseni höpötä…

14 Comments

 1. Hei Anne, olen seurannut talvesta lähtien blogiasi mutta en aikaisemmin kirjoittanut tänne. Tahdon vain kiittää esteettisestä, elegantista, muodikkaasta ja silti maanläheisestä blogistasi! Kivoja tekstejä ja ihania kuvia ja ideoita. On inspiroivaa seurata blogiasi, sillä sinulla on niin varma ja persoonallisen kaunis tyyli. Seuraan säännöllisesti vain muutamia blogeja, joista todella pidän, ja sinun on yksi niistä. Hauskaa kesän jatkoa 🙂 sinulle tv. Tuija

 2. Laitan minäkin pienen viestin sinulle Anne. Olen jo 60+ nainen ja tykkään seurata blogiasi. Kirjoitat selkeästi ja pukeutumistyylisi on klassinen, joten minäkin saan vinkkejä omaan pukeutumiseeni.

  Laitatko milloin myyntiin tuon mustan laukkusi, Bayswaterin? Ja voiko anonyymi osallistua sen ostamiseen?
  Lämpimin terkuin Irkku

 3. Musta Bay kiinnostaa varmasti 🙂 Ruskea onkin jo, mutta mustaa laukkua olen muutenkin etsimässä, olisiko tämä se oikea?

  Terhi R Turusta

 4. hei, olisin myös kovin kiinnostunut Bayswateristasi
  Terveisin Leena

 5. Anne

  Voi kiitos kovasti Tuija kommentistasi, lämmittää mieltä kovasti 🙂 Tämä blogin kirjoittaminen on niin ihanaa hommaa ja mukava puoli on tuottaa iloa lukijoille.

  Hauskaa kesän jatkoa myös sinulle!

 6. Anne

  Kiva kun viesteilit Irkku! Tyylihän ei ikää katso, itse ainakin huomaan olevani ihan samanlainen vaikka vuosia kerääntyy mittariin 🙂

  Harkitsen Bayswaterini myymistä ja toki sen ostamiseen voi osallistua. Minulle voi meilata amelender@gmail.com niin kerron laukusta lisää jos se kiinnostaa!

  Lämpimät terkut täältä takaisin!

 7. Komppaan kahta ensimmäistä, Annen blogi on paras! MrsMK

 8. Minulta myös kiitokset tyylikkäästä ja inspiroivasta blogista! Tällä sait avattua silmät nahkahousujen kesäkäytölle. En kyllä tosin vieläkään voi olla iloinen kylmistä ilmoista.

  Maia

 9. Ihan paras blogi 🙂
  Harmi, että laukku meni jo 🙂
  Anna