Eilen lauantaina oikkuinen sää oli jo melkein kunnon kesäinen, aurinko helli ja tuuli oli mieto. Tuollainen ilta-aurinko pilkisti Fortuna-korttelin sisäpihalle, jossa järjestettiin Juljan 1-vuotissynttärit ja Turku Fashion Flea-muotikirppistapahtuma.

Oli taas mukava olla pitämässä kojua ja juttelemassa ihmisten kanssa. Vaikka sitä onkin päivät kaupassa töissä vähän samassa hommassa, on silti ihan erilaista myydän omia vanhoja aarteitaan ja rupatella niitä näitä ohikulkevien kanssa.

Kirppiskasseistani löytyi kyllä aika kivoja juttuja. Esimerkiksi tuo kaunis Samujin Marimekolle suunnittelema mekko. Jostain syystä tunsin itseni aina liian boheemiksi se ylläni, joten nyt se pääsi parempaan kotiin, jossa kaunis mekko saa käyttöäkin.

Minun myyntipöydälläni sekalaista tarjontaa. Mukana oli jos mitä ja myytävää jäi vielä seuraaviksikin kerroiksi. Olen sen päättänyt, että kun kerran tykkään vaatteista ja muista kauniista jutuista, ja niitä kuitenkin kertyy koko ajan lisää, täytyy välillä virran kulkea kaapista ulospäinkin. On turha pitää kiinni kivoistakaan jutuista, jos niitä ei kuitenkaan käytä.

Vanhojen talojen ympäröimä sisäpiha oli tunnelmallinen paikka kirppistouhuille.

Vaatemerkki Juljan söpöt mallit aloittamassa muotinäytöstä. 

Näytöspaikalla oli kodikkaasti kuormalavoja ja heinäpaaleja. Ihana tunnelma! Kiitos järjestäjille kivasta tapahtumasta!

Minulla on vielä myyntipinossa joitakin ekstrakivoja juttuja, joita voisin taas laittaa tänne esille. Ja kuulkaa huomenna pitäisi tulla yksi juttu, jonka hankin näillä vaihturimeiningeillä. Jänskättää se.

5 Comments

  1. Oi, minä ja mun "assari" kukkapannassaan ollaan päästy kuviin, hih 😀
    Kivoja tälläiset kirpparit, nimittäin niitä hutiostoksia tai muuten kiertoon lähteviä on varmasti jokaisella. Toisen turhake on toisen aarre!

  2. Hei, menikö tuo pöydällä oleva MissoniLindexin (?) neulemekko kaupaksi?

  3. Anne

    Hiih, yritin kuvailla niin etten kuitenkaan liikaa paljastele ihmisiä 🙂 Tuollaiset kirppikset on kyllä tosi kivoja, sitä tavaraa vaan kertyy jos tykkää näteistä jutuista. Ja oli niin kiva kun moni opiskelija teki edullisia hyviä löytöjä, siitä tulee itselle hyvä mieli.

  4. Kiitos tiedoista. Etsin sitä paksua neulemekkoa itselleni.