(pellavapaita Zara / housut Arela*saatu / lenkkarit Puma Match / kaulakoru Edblad-Sokos)

Tässäpä teille eilisen työasuni, olin ihan lomafiiliksissä, sillä eilen oli viimeinen työpäiväni ennen tänään alkanutta kesälomaa. Palaan taas töihin juhannuksen jälkeen.

Päällä oli supermukava kokonaisuus, pellavapaitis ja Arelan pehmoiset housut. Nuo harmaat pöksyt kyllä ovat yllättävän monikäyttöiset, tuntuu että passaavat melkein mihin tahansa yläosaan, rennompaan tai fiinimpään. Ja mitä mukavimmat kuumalla kesäsäällä.

Pellavapaitapusero oli ostoslistalla keväästä saakka, tai siitä saakka kun esittelin ihanaa Marc O’Polon pellavapaitista tässä Sokos-postauksessa. Meninkin sitten myöhemmin ostamaan itselleni tuota paitaa, mutta valitettavasti minun kokoni oli jo loppu. Löysin sitten tämän budjettiversion Zarasta, ei kyllä yhtä upea, mutta ihan kelvollinen täyspellavainen paitis. Jos satutte saamaan käsiinne tuon Marc O’Polon version, niin suosittelen ostamaan. Pellavapaitapusero on ihan kesän perusvaate.

Tässä kuvassa mulla oli niin lomapöhkö ilme, että leikkasin naaman pois. Olikohan lasillisella samppanjaa tekemistä ilmeilyjen kanssa. Korkkasimme nimittäin töissä eilen Tomin kanssa saamamme kuohupullon kesän kunniaksi.

Housuihin olin yhdistellyt tällä kertaa suosikkikenkäni, Puman supermukavat valkoiset nahkalenkkarit. Näitä tullaan näkemään paljon ja vielä enemmän syksyä kohti mentäessä.

Semmoinen rento asu oli eilen, tänään jotain vielä rennompaa, sillä nyt oleilen omalla pihalla ihan koko päivän!

PS. Pakko vinkata teille muille ”kollarihulluille” että Arelaan on tullu ihan liian ihana college. Tuntuu että nyt collegeja on todella paljon saatavilla, joskus kun niitä etsin, en millään meinannut löytää kivoja. Nyt iskee suorastaan runsaudenpula.

2 Comments