Terveiset lomalta. Voi että miten kaunista kesällä onkaan. Olen vähän höyrähtänyt kuulemma tähän kesäilosteluun, kun toistelen koko ajan että ”kesä on ihmisen parasta aikaa”. Hah, mutta välillä jo mietin ”kauhulla” syksyä ja talvea, olen niin kesäihminen. Alkusyksyn aina jaksaa ihanien syysfiilistelyiden ansiosta, mutta sitten se piitkä pimeä ja kylmä, noup. Mutta miksi edes mietin sitä, kun nyt näyttää tuollaiselta.

Piipahdettiin eilen lähikaupassa ja sen edustalla näkymä on kuvan kaltainen. Ihana pieni kyläpuoti, jonka valikoimissa on vaikka mitä herkkuja, joita ei suuremmista kaupoista löydä. Ostettiin ihan perusgrillattavia.

Eilen oli grillattava oikein hiiligrillillä. Juteltiin, että oli melkein juhannusfiilis, kun oli niin lämmintä ja vehmasta. Meidän juhannusruusukin on aloittanut kukintansa! Huomatkaa grillimestarin kaveri.

Prinsessa tyttönen nauttii auringosta. On muuten mitä ihanin lököilytuoli tuo Fatboy. Talvella se on meillä varastossa, mutta kesän tullen taas pääsee terassille rentoutuspaikaksi. Kuvassa ollaan juuri istutettu oliivipuu uuteen ruukkuun ja vähän on istutustarvikkeita ja roskaa vielä ympärillä.

Löydettiin Bauhausista kaunis ruukku tuolle oliiville. Juurelle vielä siroteltiin valkoisia kiviä, tuli oikein asetelma. Se saa raikastaa terassin kulmaa.


Terassista vielä lopuksi. Haluaisin meidän penkeille istuintyynyt Johanna Gullichsenin kankaasta. Koodiin tosiaan saapui Johannan upeita tyynyjä ja kangasmalleja, joten kankaita voi tilata ihan metreittäin. Nuo klassiset kuosit sopisivat juuri hyvin terassille. Nyt laittelenkin istuinpatjaa tilaukseen, pitäisi vaan vielä päättää väri…mustavalkoinen, vai räväytänkö…

Kohta painellaan taas ulos. Tänään on istutushommia ja takapihan siivousta. 

Ihanaa kesäpäivää!

2 Comments

  1. Ihania kuvia!

    Rakastan tuollaisia pieniä kyläkauppoja, niitä on nykyään niin vähän. Joskus olen miettinyt, että jos olisi auto ja ajokortti lähtisin kesällä pienelle road tripille, jolla bongaisin noita harvinaisuuksia ja kuvaisin jokaisen. 🙂

  2. Anne

    Mä oon ihan huumassa myös tuollaisista pikkukaupoista. Aina jos ajellaan jossain maaseudulla, mun on pakko melkein pysähdyttää ja päästä tutkimaan pikkuisia vastaantulevia kauppoja. Niitä vaan ei enää juuri ole. Meillä on tosiaan ihan yhtenä lähikauppana tuollainen klassinen pikkukauppa. Niin hyvä fiilis aina kun siellä käy ostoksilla. Etenkin kesällä ihan helmi paikka.