(paita Zara / farkut Ralph Lauren-Sokos / kengät Vagabond / kello Cartier / laukku Lumi*saatu)

Yksinkertainen työasu tänäänkin. Jännää asuun tuovat paljetit ja tietysti nuo rumankauniit sandaalit. Kenkävalinnoilla voi vaikuttaa tosi paljon asun ajankohtaisuuteen ja tyyliin. Jos olisinkin kulkenut koko päivän aamulla jalkaan sujauttamissani Lanvinin ballerinoissa, olisin ollut hitusen naisellisempi.

Rakas rakas Cartierin kelloni oli tänään ranteessa. Asusteilla on kiva leikkiä ja niitä on mukava vaihdella, mutta jotkut asiat vaan aina pysyvät erityisinä.

Olen ollut ihan hirmuisen tyytyväinen tuohon Lumin laukkuuni. Sitä on tullut käytettyä tosi ahkerasti, eikä arkaan väriin ole tullut nimeksikään nuhruja, olkahihnakin on pysynyt ihan puhtaana. Voin siis edelleen suositella tuota lämpimästi. Nyt muuten Lumillakin on alkanut ale!

3 Comments

  1. Olit fiksu, kun valitsit tuon metallisen Cartierin. Ostin itse aikoinaan Tankin ruskealla mattakrokoranteella, joka on klassisen chic. Siihen ei kuitenkaan ole moneen vuoteen saanut kuin kiiltävää krokoranneketta, joka on musta aika bling. Harmittaa, kun kello pölyttyy kotelossaan… Varsinainen First world problem, tietysti.

  2. MrsMK siis kommentoi taas edellä. Tosi kiva tuo puserokin.

  3. Anne

    Hahaa, juu nuo just on noita niin tärkeitä juttuja. Mutta tietty kun tekee hankinnan todella pitkäksi aikaa, haluaa että se myös miellyttää sen pitkän aikaa. Mutta hei, upeahan se nahkahihnainenkin on!! Että kello ranteeseen vaan.