Kuvailin tänään meidän makkarin valkoista ilmettä. Ennen kuin saan jutun kasaan, ajattelin vinkata teille jälleen college-paidoista. Nyt on meinaan niin kylmä, että tänäänkin ylle valikoitui toinen noista lemppareiksi nousseista vaatekappaleista. Tänään menen harmaalla Arelalla, toinen lemppari on tuo Gaudetesta saatu sininen Vince. Näitä olettekin asukuvissa jo nähneet.

Vinkiksi, että Gaudetessa on alkanut ale. Nyt myös tuo lempparicollegeni on alennuksessa! Ale siis sekä verkossa, että kivijalkamyymälässä.

Eikä college-hulluus lopu varmasti näihin kahteen, sillä Arelalla on myös ihana printticollege, sitä voit tilata nettikaupasta tai käydä paikan päällä heidän viehättävässä myymälässään.

Tässä on vielä mainittava myös, että Sokoksenkin ale on alkamaisillaan, verkossa se ainakin on jo käynnissä ja tavarataloissakin varmasti ihan näillä hetkillä! Aikamoisia houkutuksia sieltäkin on poimittavissa, kuten olette mun Sokos-postauksista voineet nähdä.

Itse yritän keskittää näinä aikoina aleshoppailut kotimaisiin liikkeisiin!

PS. Kesäkuun Trendi-lehdessä on oivallinen vaatekaapin siivousjuttu, myös minulla oli kunnia saada olla kommentoimassa siihen vinkkejä.

Comments are closed.