Terveiset telttaretkeltä! On kyllä niin virkistävää heittää arki hetkeksi taakse ja paeta luonnon helmaan nauttimaan elämästä. Vaikka ilmat eivät täysin meitä hellineet viikonloppuna, en voi valittaa, sillä meidän telttaretkeilyviikonloppu oli oikein onnistunut.

Välillä satoi, etenkin öisin, mutta teltta pysyi sisältä kuivana. Makuupussissa ei tullut vilu, vaikka hengittikin nukkuessaan raikasta ilmaa. 

Rakastan kesää ja luontoa. Metsät, rannat ja niityt, kaikista nautin yhtä paljon. Kahvi maistuu paljon paremmalta ulkona keitettynä ja makkara makoisammalta nuotiolla paistettuna.

Metsässä riittää niin paljon ihasteltavaa. Kuivuneet puutkin pysäyttävät kaiken vihreyden keskellä. On ihanaa olla tavoittamattomissa vain omassa maailmassa. Paluu takaisin arkeen tuntuukin vähän hankalalta. Menee pari päivää, että saa taas kunnolla kiinni työasioista ja muista. Onneksi on saanut tehdä pehmeän laskun.

Eilen kun tultiin kotiin päivällä, lämmitettiin sauna, purettiin kaikki tavarat terassille pesua ja tuuletusta varten, sitten syötiin hyvin saunan jälkeen auringossa. Vähän pihahommia ja aikaisin sänkyyn katsomaan hetkeksi telkkua. Kunnon yöunet ja tänään jaksoi tosi hyvin töissä.


Suosittelen rentoa retkielämystä kaikille!

2 Comments

  1. Anne

    Oli kyllä! On niin mahtava fiilistellä luontoa ja alkavaa kesää tuollaisella retkellä. Tämä oli oikeastaan ihan paras aika toteuttaa tuollainen viikonloppureissu.