(paitis Lexington / nahkahousut HM*saatu / sandaalit Vagabond / korut Edblad-Sokos)

Voi jestas miten hassulta tuntui meikata aamulla, olen kulkenut koko pariviikkoisen lomani ilman meikkiä. Vaikken muutenkaan meikkaa erityisen näyttävästi, näytti olemus silti niin erilaiselta siloitellun ihon ja tuuheiden kulmakarvojen ansiosta, puhumattakaan punaisista huulista.

Tänään siis ensimmäinen työpäivä lyhyen kesäloman jälkeen. Sen verran oli viileää, että nahkahousut eivät olleet yhtään liikaa. Jos jotain positiivista näistä säätiloista, niin nyt voi käyttää erikoisia vaateyhdistelmiä, joita yleensä ei tule kokeiltua. Harvoin sitä muuten yhdistelisi nahkahousut ja sandaalit.

Tällaiset superlähikuvat eivät yleensä ole mieleeni, jotenkin liian ”pelottavia”. Mutta nyt oma käsi ei taipunut kauemmaksi.

Tässä muuten samalla vinkki valokuvaamiseen; olen huomannut että moni ottaa lähikuvat liian läheltä, tällöin tarkennus saattaa jäädä vähän kesken ja muutenkin kuvasta tulee tunkkainen. Kannattaa kokeilla lähäreitä pikkuisen kauempaa, yksityiskohtakuvista tulee ehdottomasti niin nätimpiä. Aina voi leikata turhia pois jälkikäteen jos siltä tuntuu. Etenkin jos kameran tarkennus tuppaa sahaamaan, tietää, että nyt ollaan ihan turhan lähellä. Reilusti taaksepäin ja kuvasta tulee paljon parempi.

Sandikset lähikuvassa. Ovat erittäin mukavat jalassa, hellekelillä varmasti mitä mainioimmat. Varpaiden kynnetkin on lakattu työhön paluun kunniaksi. Nyt päädyin ihan nude-sävyyn.

Energistä viikkoa sateiden keskelle!

4 Comments

  1. Hauska sattuma, mä hain just tänään postista tismalleen samat sandaalit, mutta vaan valkoisena! 😀

    Kivaa työviikkoa sinne!

  2. Se on kyllä totta, että niin ihanaa kun loma onkin ja vapaana ja naturellinä kulkeminen, on jotenkin aina tosi kiva sitten kuitenkin palata vähän huolitellumpaan olemukseen. Että ei se pelkkä lomailu, eikä pelkkä työssäkäynti vaan sopiva sekoitus.

  3. Anne

    Haa, hienot kenkulit sielläkii 🙂 toivottavasti saadaan käyttää meidän sandaaleita oikein ahkerasti tänä kesänä töissä!

  4. Anne

    Eikö, naturelliuden jälkeen se laittautuminen on niin erityistä. Eli sopiva tasapaino on parasta. 🙂