(huivi Acne-Gaudete*saatu / t-paita Acne / housut Zara / lenkkarit Puma /
 laukku Anya Hindmarch / aurinkolasit Miu Miu / kello DKNY*saatu)

Hip hei, tänään lähetti kiikutti minulle ihanan paketin, jossa oli uusi laukku. Tiedän sanoneeni, että keskitän aleostokset kotimaahan, mutta nyt oli taivuttava, kun mieleistä veskaa ei tällä kertaa täältä löytynyt.

Päivän asussa yhdistin lämpimään huiviin vilpoisan pellavateepparin. Tykkään kovasti tuollaisista kesäisten ja lämpimämpien elementtien yhdistelmästä. Sattumalta tuo huivi sopii uuden laukun sävyihin tosi hyvin. 
Edelleenkin kannan mieluiten laukkua käsivarrelle sujautettuna. Laukun hihnan saa myös pidemmäksi ja mukana tuli myös keltainen hihna, jos haluaa joskus vähän väriä tuohon ovelaan nutrian sävyiseen ilmestykseen.  Ihastuin laukussa moneenkin asiaan, mutta yksi niistä oli tuo väri. Minulla on tämän kokoluokan ihania laukkuja jo mustana ja beigenä, nyt halusin jotakin muuta. En ole ikinä oikein ollut konjakinruskean ystävä, neutraaleista sävyistä minuun kolahtaa enemmän tällaiset mutaiset sävyt.

Lähikuva kaunokaisesta. Tänään sujautin ranteeseen kullanvärisen kelloni, sormessa äidiltä saatu vanha rakas sormus.  

Jotenkin tuohon ylelliseen ja naiselliseen laukkuun sopii erittäin hyvin rennot valkoiset nahkalenkkarit. Haluan juuri tasapainottaa laukun muodollisuutta rennoilla asun osasilla. Jälleen kerran se vastakohtaisuus miellyttää.

Mitäpä pidätte Bathurstista?

16 Comments

 1. Aivan upea laukku! Itse olen ale ostokset kohdistanut kenkiin. Mulberryn alesta balleriinat ja Acnen verkkokaupasta nilkkurit 🙂 oletko jo tutustunut Marja Kurjen laukkuihin? Todella kivoja laukkuja ja värejä. Itse ostin kauniin mudanvärisen upean nahkalaukun Espan liikkeestä. Aurinkoista kesää! Terv. Veera

 2. Ihanat housut! Ovatko vanhat vai saako niitä vielä?

 3. Hieno laukku! Ja koko konaisuus! Täytyy taas vaan ihailla sun taitoasi yhdistellä asioita, niin että lopputulos on tyylikäs ja rento juuri oikealla tavalla!

 4. Anne

  Kiitti, minä pidän laukusta nimenomaan eniten rentojen asujen kanssa, vierastan liian fiinejä kokonaisuuksia 🙂

 5. Anne

  Kiitsa 🙂 joo tykkään itsekin ja miten hyvin huivi ja laukku passa yhteen ihan sattumalta.

 6. Anne

  Oi joi, ihania löytöjä olet tehnyt 🙂 Olen tutkaillut kyllä Marja Kurjen laukkuja, tosi upeita ovat!
  Aurinkoista kesää myös sinulle Veera!

 7. Anne

  Nämä ovat jo tosi vanhat, mutta mun mielestä Zarassa on melkein aina tällaisia vastaavia.

 8. Anne

  Nämä ovat tosi vanhat, mutta mun mielestä Zarassa on melkein aina vastaavia.

 9. Anne

  Kiitos Taru, kivasti luonnehdittu ja jos tuo vielä pitää paikkansakin 🙂

 10. Upea laukku ! Yksinkertaisen elegantti ja väri on erityisen kaunis. Tykkään miten olet yhdistänyt laukun ihan vaan rentoon asuun.