Makuuhuoneessamme on nyt erityisen valkoinen ilme. Jostain syystä kokovalkoinen petaus on minulle aina vaan se mieluisin. Pellavalakanoissa on onneksi vähän ryppyisyyttä, se tuo kivasti ilmettä tähän lookkiin.

Mulla on joku ihme fiksaatio, etten tykkää sängyn päälle kiinnitetyistä jutuista. Sängynpäädyistä pidän kyllä, mutta en oikein seinälle kiinnitetyistä asioista. Halusin kuitenkin vaihteeksi jotain huoneeseen ”väriksi” ja niinpä sijoitin tuon Mr Coolpoolin posterin yöpöydän yläpuolelle. Diggailen kovasti siitä.

Päiväpeittoa säilyttelen Muuton korissa, lehtipinon päällä. Ohut peitto menee taiteltuna pieneen tilaan ja se on helppo heitellä sängyn päälle kun siltä tuntuu. Eli aika harvoin. Tyttönen ihmettelee miksi seison sängyllä.

Tässä kuvassa sängyllä on päiväpeitto. Heittelen sen yleensä noin rennon huolimattomasti sängylle, siis ihan tarkoituksella. 

Yöpöydällä meillä on Tolomeo-valaisimet, joista saan usein kyselyjä. Nämä ovat sitä peruskokoa pöytämallista, eli suurinta, nimeltään Tolomeo tavolo. Itse tykkään että valaimet ”näkyvät” parisängyn kanssa ja myös ulottuvat kunnolla luettaessa.

Pidän yksinkertaisesta makuuhuoneestamme kovasti, mutta jotenkin runsauden haaveilu on hiipinyt mieleeni. Jos peräseinä olisikin maalattu, kokeilin maalimallia taulun viereen, sävy on tuollainen vähän malvan lilahtava. Tai mitä jos kaikki seinät olisikin tapetoitu hivenen romanttisella kukkatapetilla. Ja olen jopa miettimässä pitkiä verhoja, tankokin olisi valmiina varastossa. Saapas nähdä mihin vielä päädyn, vai jääkö huone tällaiseen neutraaliin tilaan. Pohtiminen ainakin on mukavaa. 

Ja lopuksi vielä kiinnostuneille tuosta posterista. Petriltä voi tiedustella julistetta meilitse. Model-sarjassa on toinekin versio, joka näkyy tässä postauksessa. Molempia on tehty 25 kpl:n numeroitu ja signeerattu erä. Postereita on tulossa myös Koodiin.

18 Comments

 1. Heippa! Mistä nuin ihanat pellavaiset tuplaleveät pussilakanat? 🙂

 2. Hei,
  Sinulla on niin kaunis tapetti pukeutumishuoneessasi, että jotain vastaavaa voisi olla kaunis katsella yhdellä seinällä makuhuoneessakin. Diggaan tyylistäsi todella paljon sekä pukeutumisessa että sisustuksessa.
  Suvi

 3. Makuuhuoneeseen ei kannata laittaa violettia. Se stimuloi aivoja väreistä eniten ja huoneessa olisi kai tarkoitus (myös) nukkua vai pelkästään ratsastaa?

 4. Hei! Itsellä myös menossa makuuhuoneen sisustus uusiksi, joten jään innolla odottamaan mitä teillä tapahtuu! Olen myös miettinyt kukkatapettia, mutta vielä en ole "uskaltanut". Mukavaa kesää!

 5. Anne

  Kiitos Vilja 🙂 tykkään vähän sellaisesta herkästä sisustuksesta, kivasti sanottu!

 6. Anne

  Valkoinen on kyllä niin ihana. Sen kanssa vaan saa olla varovainen, ettei kokonaisuudesta tule kylmä tai kolkko. Aidoilla materiaaleilla ja lämpimillä yksityiskohdilla sekä ripauksella persoonallisuutta välttyy sellaiselta kolkolta valkoisuudelta.

 7. Anne

  No niinpä, tykkään niin hirmusti siitä pukeutumishuoneen tapetista, että himoitsen jotain ihanaa myös makkariin. Jos päädyn joskus tapettiin, haluan kyllä sitä joka seinälle makkarissa, sillai se sopii vielä paremmin ehkä makkarifiilikseen.
  Niin ja kiitos 🙂

 8. Anne

  Kai se on vähän ihmisestä kiinni millaisessa värimaailmassa viihtyy. Tuo maalimalli ei kyllä ole luonnossa noin violetti, vaan enemmän sellainen harmaan savuinen sävy.

 9. Anne

  Hih, saapas nähdä tapahtuuko mitään, tykkään vaan mietiskellä vaihtoehtoja 🙂 Ja hei, kokeile vaan sitä kukkatapettia, rohkeat valinnat on hyviä!

 10. Nauran täällä ääneen tolle ratsastus-kommentille 😀 😀 Mutta ihana makkari on, tykkään ihan sikana tosta pellavaisesta päiväpeitosta!!! 🙂 Ja kannatan rohkeita maaleja, ne saa aina peittoon kun haluaa!

 11. Anne

  Hihii tosiaankin 🙂 Kiitos, viihdyn simppelissä, mutta nyt on iskenyt vähän sellainen runsaudenkaipuu. Katsotaan saanko mitään aikaiseksi ennen kuin taas tekee mieli pelkistettyä.

 12. Hei Anne. En näköjään osaa ostaa mitään ennen kuin kysyn sinulta neuvoa… Harkitsen siis Tolomeoa makuuhuoneeseen, mutta pelkään että tuo suurin koko on liian suuri. Varsinkin jos valaisimia tulee kaksi molemmille puolille. Onko teillä toinen samanlainen Tolomeo myös sängyn toisella puolella? Vai kenties joku ihan muu valaisin?

  Tiia

 13. Anne

  Kuulostaa kivalta 🙂 siis että kysyt multa aina neuvoo, hih. Mielellään sanon mielipiteeni. Meillä on molemmilla puolilla samanlaiset Hayn Trayt yöpöytinä ja samanlaiset Tolomeo tavolot valaisimina. Siis symmetrisesti. Tavolo on se isoin malli, mutta mini on siitä vain vähän pienempi, että jos emmit niin sekin on hyvä koko. Micro taasen on todella paljon näitä pienempi, sinne tulee pienikantainen heikkotehoisempi poltinkin, minusta liian pieni yövalaisimeksi.

 14. Kiitos Anne! Samaa epäilin, mies taas on vahvasti sitä mieltä että Micro olisi juuri hyvä koko. Hitsit, Hulluilla päivillä olisi nyt Micro-koko tarjouksessa, mutta en taida uskaltaa vielä ostaa kun päätös ei ole ihan vielä kypsä…

  Ihanaa sunnuntaipäivää!