(college Vince*saatu Gaudetesta / farkut Nudie / laukku Mulberry / ballerinat Zara)

Tänä
aamuna kun hiippailin bussipysäkille, katselin ympärilleni aika
onnellisena. Kipitin lyhyen matkaa ja oikaisin niityn poikki. Pienelle
niitylle on muodostunut polku, siitä kaikki kulkevat oikaisten. Olisin
voinut poimia vaikka kukkakimpun työmatkallani, miten täydellistä.
Lupiinit ovat jo melkein kukassa, samoin muutama aikainen ketokukka.
Tykkään melkein enemmän mennä bussilla, kuin omalla autolla.
Bussipäivinä on aikaa ihastella maisemia.

Päivä ei ollut helteinen, joten saatoin pukeutua taas collegeen. Tänä aamuna muutamasta lempparista päätyi päälle Gaudetesta saatu Vincen ihanuus.

Vaikka colleget ovatkin yksinkertaisia vaatekappaleita, voi niistä
löytää monia hienouksia. Tässäkin äkkiseltään simppelissä paidassa on
monta yksityiskohtaa. Resorit on leikattu sivuilta kauniiseen
muotoon ja paidan kankaassa on kaunis meleeraus.

Tummansinisen ja mustan yhdistelmä kiehtoo. Syvät sinisen sävyt ovat alkaneet innostaa minua muutenkin. Tänään huomasin sen erityisesti, kun liikkeeseen tuli uusia tyynyjä Muutolta, niissä oli upeita murrettuja sävyjä, mm. hieno syvä sininen, joka oli yllättäen lempparini.

Mietin tänään myös ”hiljaista luksusta”. Joskus jään pohtimaan joitakin asioita ja mielessäni analysoin omia ajatuksiani niistä. Mietiskelin miksi minua miellyttää hillitty kauneus, joka syntyy hyvistä materiaaleista ja taitavasta suunnittelusta. En koe omakseni prameaa tai äkkiseltään näyttävää hienoutta. Oikeastaan inhoan sanaa luksus, se on jotenkin liian överi.

Tuo paita edustaa omalla tavallaan ”hiljaista luksusta”, siinä on todella hyvä kangas, erittäin onnistunut leikkaus ja mitoitus. Se on huomaamaton, mutta kun sitä alkaa tarkastella, huomaa miten erityinen se on.

Olipas pohdintaa!

18 Comments

 1. Kaunis asu! Sininen on upea väri kaikissa sävyissään. Tuo laukku on ihana… Mikä malli se on?

 2. Mun katse kiinnittyi myös laukkuun. Se on Harriet. Harmittelen, etten sitä Mulberryn alesta silloin vuosi tai kaksi sitten ostanut. Tuotekuvat saivat sen näyttämään niin kiiltävältä ja jäykältä ja nytkin näissä kuvissa se on kaikkea muuta. Ihana!

 3. Kyllä simppeliydessä on puolensa – silloin pystyy erottamaan juuri nuo hienot yksityiskohdat! Paita on ihana. Itse yritän vasta opetella tätä sinisen ja mustan liittoa – mutta hienolta näyttää.

 4. Tosi kaunis asu, mutta viela kauniimmat hiukset! Niin "vaivaton" kokonaisuus.

 5. Ihana asu taas. Ja niin oikeassa olet tuossa "hiljaisessa luksuksessa". Useimmitenhan se on vain niin, että itse sitä hiljaa fiilistelee, muut eivät välttämättä huomaa.

 6. Kiva mutkaton asu. Hiukset ovat ihan erityisen runsaan ja kauniin näköiset. Odottelen kauniita kepeitä kesäasuja… satunnainen lukija

 7. Anne

  Kiitos Marjukka 🙂 Sininen on kyllä piristävä vaihteeksi. Laukku on tosiaan Harriet, kuten Karkki tuossa jo totesi. Ihastuin silloin heti malliin, kun se tuli mallistoon. Jostain syystä se ei kuitenkaan säilynyt kovin kauaa tuotannossa ja nappasin omani viimeisestä alesta.

 8. Anne

  Juu, Harriet tosiaan 🙂 Olen kyllä ollut laukkuun tosi tyytyväinen, tuo kiiltävä nahka on erittäin kiitollinen varsinkin vaaleassa värissä. Siihen ei tule kulumia millään. Ilmeisesti malli ei ollut kuitenkaan kovin suosittu, kun sitä ei kauaa tehty.

 9. Anne

  Just niin, ja simppeleissä jutuissa materiaalien laadukkuus myös korostuu kivasti. Sinisen ja mustan yhteen sopiminen on myös pienistä nyansseista kiinni, jotkut siniset ei mene täydellisesti mustan kanssa, toiset taas toimii erittäin hyvin.

 10. Anne

  Oi, kiitos 🙂 Välillä tukka auki – ainakin kun on uutta Balmainin suolasuihketta.

 11. Anne

  Ja tiäkkö, mulle on just tärkeintä että itse tajuan 🙂 olen niin "itsekäs" että puen ja sisustan itseäni varten :))

 12. Anne

  Ja tiäkkö se on just tärkeintä, että itse fiilistelee. Olen niin "itsekäs" että sisustan ja puen itseäni varten.

 13. Anne

  Kiitos, tällaiset perusjutut ovat tosiaan ominta minua. Nyt on hiuksissa uutta suolasuihketta, oli hyvä syy jättää ne kerrankin auki 🙂
  Kepeissä kesäasuissa en ole ihan paras, mutta katsotaan mitä keksin pukea kun helteet oikein kolahtavat päälle.

 14. Olen täysin samaa mieltä! Ja ikävä kyllä täytyy sanoa, että suomalaisilla ei usein ole laadun tuntemusta eikä arvostusta. Mieluummin ostetaan monta halpaa ja "näyttävää" kuin yksi laadukas tuote.

 15. Anna jotain vinkkejä suolasuihkeen käyttöön! Hiuksesi ovat tosiaan hienot! Ostin itse suihkeen, mutta en ole vielä päässyt sinuiksi sen kanssa. mrsMK

 16. Anne

  No niin se vähän tuntuu olevan, kaiken pitäisi olla jotenkin heti "hienon" näköistä 🙂

 17. Anne

  Joo, voisin tehdä aiheesta kesäisen postauksen, jahka puutarhailultani ennätän 😉